עבור אורן - דחוף!!!

TheIllustrator

New member
עבור אורן - דחוף!!!

אורן... לפני מספר חודשים העלת לפורום 2 תמונות שצולמו ממגדל הפרזידנט, ע"י חבר שלך כמדומני. אחת מהן היית קודרת כזו, של מגדל היהלום... השניה היית תמונה מלמעלה של ההכנות לבניית מגדל איילון! אני ממש ממש חייב לראות את התמונה השניה - האם במקרה יש לך אותה עדיין או תוכל להשיגה בקרוב???

TheIllustrator

New member
איזה יופי, תודה.

תודה אורן, ממש רציתי לראות את התמונה הזאת ולהשוות אותה לצילומים הנוכחיים. ממש יפה וגם מאד מעניין לראות אתפתחות של בניין.
ואגב, הכיצד עדיין יש לך אתה?
תגיד, אם יש לך זמן, התוכל לבקר חברך שוב ולצלם תמונה נוספת של מגדל האיילון בבניה, מלמעלה? שוב תודה!

oren*

New member
כן ולמיטב ידיעתי הם עברו למשרדים

חדשים אז אין אפשרות לצלם תמונה מאותה זווית

TheIllustrator

New member
ברוך הבא!!! ../images/Emo6.gif

נו... אז איך רשמיך מהפורום? ומהן תגובותיך?
אגב... אתה מוזמן להצביע בסקר! (ורק לשם הידיעה... פיירמן הוא די דומה לארובה)

TheIllustrator

New member
המתן...

לא לברוח כ"כ מהר.
הצבעת בסקר? ואתה מוזמן לשרשר הודעות, להגיב על תמונות ולשלאול שאלות... מצפה לשמוע ממך!
אגב, יש איזה בניין מסויים בארץ שאתה אוהב במיוחד? משהו שמעניין אותך במיוחד? אולי בניין בעולם?

ברור שאני יהיה פה , לא חסר בניינים

שאני אוהב אני מאוד אוהב את שער העיר בר"ג

TheIllustrator

New member
האם יש לך מידע פיקטני על שער העיר?

או אולי פרטים שהיית רוצה לדעת עליו? אגב, המלצתי היא שתבקר כמה קישורים בשורה החמה של של הפורום... אנני יודע אם אתה מכיר את כל האתרים שם. יש מה ללמוד מהם, והם בהחלט מאד מהנים.
רוצה סיטי גייט? בבקשה!
בלעדי עבורך...

תודה../images/Emo13.gif

מעניין אותי הגבהים של ביניינים בארץ עם יש לך את ה10 הכי גבוהים ועם אתה יודע עם יש ביניינים ממש גבוהים גם בירושלים

TheIllustrator

New member
ירושלים לא מתהדרת

מגורדי שחקים... הגבוהים שם ביותר הם לא יותר מ-89 מטר לערך, וגם כאלה יש בודדים. האתר שמציג את 10 הגבוהים בארץ בצורה הטובה ביותר הוא ללא ספק אתר הדיאגרמות... הנה לינק!

איזה יופי של דיאגרמה!!!

כנראה יהיו לך עוד הרבה ביניינים לצלם עוד כמה שנים
גם אני יצלם תמונות של שתי ביניינים יפים בערד וגם של ביניים שיסימו לבנות אותם עוד איזה חצי שנה

למעלה