עבור אורי צציק

גיא108

New member
עבור אורי צציק

שמי גיא גיל הררי ברצוני לעדכן לגבי מה שקורה בהצבעות ,האמת היא שאיני מבין גדול במחשבים אני,אך יודע שרבים מחבריי משפחתי ומכריי מצביעים עבורי ודרוגי עולה בהתאם אך קרו מספר מקרים שהורידו לי כמות נכבדת של הצבעות ובעקבות כך ירד דרוגי משמעותית אבקש במידת האפשר לבדוק את הנושא ואשמח לקבל ממך תגובה או הסבר למה? או איך זה מתבצע, מתחייב אני שכל פעולותיי כשרות ולכן תוהה אני על דבר זה בתודה מראש גיא גיל הררי

גיא היקר, בא לי להגיד לך בוקר טוב אליהו

או welcome to the club / האם אינך קורא את אשר משתתפים אחרים כותבים?! כתבתי לכל הפורום שקיימות הצבעות שלא נקלטות היות ומקבלים תשובה "המספר שהוקלד שגוי" את זאת אני יודעת ממקור ראשון ולכן איני מתפלאה על מכתבך לאורי צציק. מה לגבי הכוכבים של השופטים? האם הם נשארו אותו הדבר? שים לב גם לזה. בהצלחה... מכל הלב. מגיע לך מקום טוב. אתה באמת כישרון פז.

eidan888

New member
יש מערכת סינון קולות לא חוקיים ובגלל זה

ירד לך הרבה קולות .

האם משנה מה הציון שנותנים הגולשים? או שמא

מה שקובע זה ניקוד השופטים? איך יכול להיות שמיד לאחר שהכנסתי ציור היה כבר ניקוד שופטים במוצאי שבת בלילה? הם לא מתיעצים ביניהם?

גיא108

New member
אי אפשר ממש לדעת

אך כמו שהצלחתי להבין כל שופט מצביע בנפרד ויכול לתת לך מקסימום 5 ,ולכן עד סוף התחרות לא תדעי מה הציון הסופי

eidan888

New member
אכן,

מה שקובע 70 אחוז מהקולות זה השופטים . השיפוט הראשוני זה ע"י השופט הראשון ..השאר בהמשך וכולם בסוף מצביעים .

למעלה