עבודת שורשים

יעל חגג

New member
עבודת שורשים

למישהו יש רעיון לדגם בעבודת שורשים מלבד עץ עלי להכין לבני דגם משפחתי מקורי המכיל את תמונות בני המשפחה המורחבת

mannoga

New member
אלה שעלו - סירות, אלה שנולדו כאן -

תפוזים, אלה שנספו - ערבה בוכיה וכן הלאה. אפשר ממש לבנות מהחומרים או לצייר. בהצלחה. אני.

pitzky

New member
וואי רעיון חמוד ביותר!

ולגביי השער, אני את השער זוכרת שעשיתי לפי השם, למשל, קוראים לי הדס וקניתי שתיל קטנטן של הדס, הוצאתי אותו מהאדמה, עם העלים ושורים שלו הדבקתי על דף, ניילנתי, ועל השורשים שלו רשמתי השורשים של הדס "דו משמעות" למשל אצלך את יכולה אולי לעשות איזה סימנים של בלונים ונצנצים ולרשום משפחה ממש חגיגה (מקווה מאוד שהבנתי נכון את פירוש השם שלך
) או משהו בסיגנון בהצלחה

תלתן3

New member
דגם

יפה שעשית ופנית לפורום הזה והוא גם הנכון. אני מבין אותך, נורא משעמם לעשות עץ ,דורות עושים עצים. אם אני מבין אותך נכון בנוסף לעבודה בכתב את צריכה לעשות דגם תלת מימדי. אפשרות ראשונה ככרטסת, כל משפחה מקבלת צבע מיוחד, ז"א משפחה של אבא מאפיינים צבעים חמים, לעומת זאת משפחתה של אמא הצבעים המאפיינים כחולים(צבעים קרים)ערבוב צבעים=חתונה, וכמובן שניתן להמשיך ולפתח את נושא הכרטסת ולאפיין גם צורנית........ אפשרות אחרת, לבנות פרמידה מקוביות עץ על כל קוביה ניתן להדביק תמונה כמובן ראש המשפחה תופס את הקובייה העליונה ו´כ, כך את יוצרת היררכיה וזרימה של אבות ובנים. זה על קצה המזלג השאר תני לדימיונך להוביל אותך בברכה תלתן

למעלה