עבודת צוות חבוב

קמגארו

New member
עבודת צוות חבוב

עכשיו אם מלחמת האזרחים אני כל הזמן תוהה מה באטמן היה עושה לפעמים ממש מתחשק לי ש DC ומארוול יאחדו כוחות אז משתי החברות את מי הייתם מפגשים ומי לדעתכם יעשה צוות טוב ? לדעתי - ניטווניג הוא ממש אקס מן מטירייל ואם באטמן וספיידי היו ניפגשים זה יכול להיות מלא באקשן טוב והערות צניות אז מה אתם אומרים, טוב שכל אחד בעולמו הוא או שכדי להתחיל להפעיל לחץ על שיתוף הפעולה בין ליגת הצדק לאקס -מן ?! אז כמו שאומרים בויה!

MajorWinters

New member
אבל מעבר לכך...

ברמת השתלבות בחבורה, סוג הבן אדם... (אני רק מפרש את דבריו קמגארו לפי איך שאני הבנתי אותם, אני לא מכיר את אקס-מן כדי לגבש דיעה)

Lion_Heart

Well-known member
nightwing &gambit

אולי הם יעצבנו אחד את השני אבל יעבדו טוב ביחד

קמגארו

New member
גזעני אחד *מוציא לשון*

אז מה אם הוא לא מוטציה ? מי אמר שהם צריכים להיות מוטציות ? רק ביגלל שזה מכון למוטציות ששם מתאמנים מוטציות וגרים מוטציות ומסתבנים מוטציות לא אומר שמי שלא מוטציה לא יכול להיות שם....!
אבל באמת לא יזיק להם איזה בן אנוש באחוזה כל הרעיון הוא שמוטציות ובני אדם יחיו ביחד לא? לדעתי כבר מזמן היה צריך להיות להם יצוג אנושי, או שהם סתם צבועים כמו שקסוויר בדר כלל....

spidey 82

New member
כל המטרה של מכון אקסאווייר

היא לעודד מוטאנטים להשתמש כראוי בכוחותיהם לטובת קידום האחווה בין שני הגזעים. אמנם היו הרבה בני אדם שסייעו לקבוצה במהלך השנים (מוירה מקטגרט, שארלוט ג'ונס, האחות ההיא שיצאה עם האבוק), אבל אקסאווייר לא ישים בקבוצה אדם חסר יכולות על אנושיות - גם אם הוא בעל יכולול אתלטיות מעבר לאלו של בני אדם רגילים - ויסכן את חייו. וכן, אקסאווייר צבוע. גזענות עובדת בשני הכיוונים, כידוע.

El ad

New member
סטורם המשיכה להיות באקסמן

תקופה ארוכה גם אחרי שהיא איבדה את הכוחות שלה. למעשה היא אפילו הייתה המנהיגה שלהם בשטח, וזה למרות שסייקלופס רצה את המנהיגות בחזרה בטענה שהוא יותר מתאים ממנה כי לו יש כוחות ולה אין. לדעתי זו אחת התקופות היפות ביותר של סטורם (המראה הפאנקיסטי הקשוח). וחוץ מזה - סייפר היה חלק מהניו מיוטנטס וגם לו לא היו שום כוחות פיזיים. אפילו חבריו לקבוצה התייחסו אליו כמעמסה בקרבות כי הוא לא יכול היה להגן על עצמו, ועם זאת, הוא היה פעיל במשימות כמו כולם. בסוף הוא נורה למוות, אבל זה כבר סיפור לפעם אחרת..

spidey 82

New member
אה-אה! דאגלס הוא ההוכחה שאקסאווייר

צודק! ברצינות: סטורם הייהת כבר חלק מהמשפחה וסייפר היה מוטאנט. כנראה שזה באמת עניין גזעני...

El ad

New member
כן, אבל מצד שני

מימיק היה בן אדם רגיל שקיבל כוחות ממקור חיצוני (מה קוראים אותו מוטאנט מלאכותי) והוא היה חלק מהאקסמן. ווורלוק בכלל לא מכדור הארץ ועדיין הוא היה חלק מהניו מיוטנטס. ואני לא בטוח אבל אני חושב שבתחילת דרכם האקסמן ביקשו גם מספיידרמן להצטרף אליהם. אז אני מניח שכל מקרה לגופו הוא.

קמגארו

New member
עלינו אליו ....

אני אומרת נחרים את האקס - מן ונעבור ל"אחוות הטבעת" אאאאא ל"אחוות המוטציות" כן....זה מה שהתכוונתי..... אבל בדוגרי אם ק'סוויר הכל זה סתם דיבורים תמיד!..... ואני באמת חושבת שגם אדם רגיל היה יכול להצתרף, וכמובן שהוא יכול לתרום כל העיניין עם הכוחות הוא סיפור אחד אבל האקס-מן זה יותר מיזה הם לא רק לוחמים הם גם נציגים, יש להם אידיאלים ויש המון מה לעשות המון עבודה גם בשביל מישהוא בלי יכולת מוטנטית.

spidey 82

New member
כרגע אקסאווייר נטול כוחות וסקוט

סילק אותו מהאחוזה בגלל מה שעשה, אבל עדיין הוא משתף פעולה עם קבוצת אנקני ומנסה לתקן את טעותו לפני שהשי'אר יושמדו. נראה שכשחברי קבוצה מאבדים את יכולותיהם והופכים ל"בני אדם" פשוטים, הם עדיין נשארים בסביבה ולא ננטשים (סטורם, צ'ארלס, רוג, גמביט). כנראה שהאפליה נובעת כלפי בני אדם שהיו כאלו מלכתחילה בלבד.

El ad

New member
אני כנראה לא ממש מעודכן,

אבל באיזו שנאת בני אדם אקסאוויר לוקה? הוא תמיד היה זה ששאף לאחדות בין בני האדם והמוטאנטים. אמנם הטקטיקות שלו יכולות להיות קצת מסריחות (שלא באשמתו - זה הריטקונים הארורים!), אבל המטרה בעקרון חיובית. ולגבי צירוף בני אדם לאקסמן, למה שהוא יעשה דבר כזה מלכתחילה (הוא דחה כבר כאלה שביקשו?) ? אחד התפקידים של בית הספר זה לעזור למוטאנטים, ולגבי הקבוצות הפעילות, אני מניח שהוא לא היה מסרב לאדם רגיל שממש מאמין במטרה שלו ושיכול לתרום לקבוצה, אבל אולי אני טועה.

spidey 82

New member
עזוב, זה בצחוק. אבל יכול להיות

שעם כל השלדים שיש לו בארון, הוא מסתיר גם פן גזעני...? נכון, לא זכור לי שהוא אי פעם ניסה לגייס בני אדם ובסופו של דבר זו "אקדמיה למוטאנטים מחוננים". ולמעט כאלו ששיתפו פעולה עם הקבוצה במהלך השנים, אף בן אנוש לא ניסה להתקבל לאקדמיה או לקבוצה. (מה אם פיטר פארקר היה מחליט להצטרף לאקדמיה כדי ללמוד להשתמש ביכולותיו החדשות?)

spidey 82

New member
בעיקרון ספיידר-מן נחשב כ"מוטאנט".

הדי.אן.איי. שלו עבר מוטציה ששינתה אותו. כך גם פנטסטיק פור, קפטן אמריקה, האלק וכמעט כל גיבור על ביקום מארוול שעבר שינוי גנטי. אבל ביקום מארוול ההגדרה הטבעית של מוטאנט היא אדם שנולד עם שינויים גנטיים ובדמו נמצא גן ה-X ויש הפרדה בין מוטאנטים לגיבורי על שהשיגו את יכולותיהם בדרך אחרת.

El ad

New member
כמו שאמרתי, מוטאנט מלאכותי,

רק שמשום מה בני האדם הרגילים שונאים את המוטנאטים הטבעיים הרבה יותר מאשר את המוטאנטים המלאכותיים.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלא זכור לי שספיידי הצהיר

בפומבי שהוא מוטאנט.. אנשים לא יודעים שהוא כזה.. למה שישנאו אותו על זה?

El ad

New member
זו לא הנקודה.

אנשים שונאים אנשים שנולדו עם כוחות (מוטאנטים) ולא כאלה שקיבלו אותם אחר-כך (פנטסטיק פור וכו'), כאשר שתי הקבוצות מסוכנות לציבור באותה המידה בדיוק. זו סוג של צביעות, שבה לוקים גם חלק מ"המוטאנטים המלאכותיים", ראה למשל את הלפיד האנושי. אם לא היתה צביעות אז היו שונאים את ספיידרמן בגלל הכוחות שלו ללא קשר איך הוא קיבל אותם ואם הוא מוטאנט, טכנית או לא טכנית.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifספיידי מתאים לפלאש לדעתי

והוק גירל עם אנג'ל? P= אחוות בעלי הכנפיים O=

למעלה