עבודת עונש שקיבלתי

IMAN14

New member
עבודת עונש שקיבלתי

מורה שלי נתן לי לעשות עבודת עונש גדולה(8 עמודים) והוא אמר שאני אבחר תרבות מסויימת מהעולם ולעשות עליו עבודה ענקי עם כל המאפיינים שלו. אני לא יודע אם זה פורום מתאים אבל אם יש למישו כאן חומר טוב שיתן לי ואם תמצאו עבודה מוכנה אז אני באמת יודה לכם.

giba70

New member
עבודה ענקית

עושים לבד. אנחנו יכולים לעזור, אבל המטרה היא שתלמד אולי זה אפילו יהיה מעניין, מי יודע? אז באמת הכי חשוב שלא תתייחס לזה כעונש, (אלא אם בכלל בי"ס בשבילך זה עונש ואתה לא רוצה ללמוד) אז איזו תרבות אתה רוצה להכיר? האם אתה צריך לבחור תרבות עתיקה או חדשה?
את האצטקים שחיו במקסיקו והקריבו קורבנות אדם לאלים שלהם?
את תרבות המאיה בדרום מקסיקו וגואטמלה?
את עמי האינקה שחיו בדרום אמריקה והיו אדריכלי דרכים מצטיינים?
את האינואיט שלהם אנחנו קוראים אסקימוסים?
את שבט המסאי שבהרי קניה? כל כך הרבה עולם וכל כך הרבה תרבויות בכל התקופות, יש הרבה מה ללמוד, ואתה צריך להכיר רק תרבות אחת. חיפוש ברשת יכול גם לעזור, למשל בגוגל WWW.google.co.il

noa scotland

New member
בדיוק אתמול שודר בערוץ 4 [הבריטי]

פרק ראשון בסדרה מרתקת [אמיתית!] שנקראת The Unteachables. לקחו מכמה בתי ספר ילדים בכתה ט' - כאלה שמפריעים, לא מתרכזים, לא מסוגלים לשבת בכתה, ובאופן כללי לא לומדים - וקיבצו אותם לתכנית לימודים שונה. עם מורה לא קונבנציונאלי שבוויקאנד ראשון עם הילדים הצליח לכבוש אותם וגם ללמד. הוא הסביר שיש כתשעה סוגי אינטליגנציות שונים. ביקש מהילדים למלא שאלונים וכשניתח כל שאלון הסביר לילדים איזו אינט' יש להם. למשל, אינט' גופנית [שגררה גם הערה שלו "אז אי אפשר לצפות ממך לשבת על יד שולחן כל היום כי זה לא מתאים לך"], מוסיקלית, חשיבתית וכו'. בקיצור, לא היה ילד שלא אובחן כבעל אינט' כלשהי! - שלב חשוב בהגעה אל הילד, בעיני. בו זמנית התחילו בפרוייקט "חינוך המורים" בבתי הספר שהשתתפו בתכנית [קצת פספסתי את הקטע הזה...
] בכל אופן זה נראה כאילו המורה הזה מוכיח שאין ילד שלא ניתן ללמד ולחנך, זה פשוט עניין של התאמת צורת החינוך ליכולת ולצרכים של הילד.

אטיוד5

Active member
ואפליה מתקנת איננה פוליטית?

סליחה, אבל שיעור של 50% הצלחה בבגרות אינו מרשים אותי. לעלות מ 0% ל- 50% זאת לא בעיה. במיוחד לנוכח ההשקעה האדירה.

noa scotland

New member
שאלה של חדשים...

איך מגיעים לפורום מסויים לפי המספר שלו? תודה.

אטיוד5

Active member
'סתכלי למעלה ...

בשורת ה- address. רואה שכתוב שם 930? אז תשני ל- 953. אחל"ה פורום שם.

למעלה