עבודת הזנות

עבודת הזנות

לדעתי המקצוע העתיק ביותר ביקום הוא עבודה מכובדת למי שמכבת אותו. דבר ראשון שתדעו שאני נגד להכריח בנות לעשות בזנות או הכלל להכריח אדם לעבוד במשהו ומי שמכריח משהו בכל דבר מקומו בכלא. ועכשיו לעיניין,מי שבוחרת להיות זונה, לדעתי אסור לה להיתלונן ולבקש רחמים. זה בדיוק כמו אחת שרוצה להיות מורה, או מגישה בטלויזיה היא בחרה בזה למרות שהייתה יכולה לבחור במקצוע אחר. לדוגמא אני: כיום אני עובד כסגן מנהל ב"ס לכדורגל בהפועל פ"ת, העבודה קצת קשה אבל אין מה לעשות אני בחרתי בזב, ואם יהיה לי לא טוב אז העזוב את זה אפילו. ככה גם זונה, נגיד היא טוענת שאין לה בררה בגלל כסף שהיא צריכה אז שתלך לעבוד בשתי עבודות, תעשה גם בזה אולי קצת פחות כסף אל תעשה, ואם היא בחרה בזנות אז שלא תתלונן בכל העולם. ותחשבו על זה......

singular

New member
לא כ"כ הבנתי אותך

שאתה אומר למישהי שבחרה לעסוק בזנות בגלל מצב כלכלי קשה שלא תתלונן ותלך לעבוד בשתי עבודות במקום? לאיזה עבודות אתה בדיוק מתכוון??? אתה חושב שבחורות שהגיעו לזנות בגלל מצוקה כלכלית לא חיפשו עבודות אחרות לפני??? תנסה רגע להיכנס לנעליהם, להיות אמא לילד, שניים, שלושה שלא מקבלים אותה לשום עבודה בגלל שאין לה אפשרות לקנות בגדים, מפני שבגרושים שהיא מצליחה להשיג היא חייבת להאכיל את הילדים שלה ולשלם את כל חשבונות הדירה. נראה לך שמי שבחרה מזה מחוסר ברירה לא ניסתה להתקבל ל 20,000 מקומות עבודה לפני? והגיע למצב הזה רק אחרי שהילדים שלה התחילו לגווע ברעב או שהחובות על הבית התחילו להצטבר??? אני מבין ושמח בשבילך שאתה לא מכיר נשים כאלה ולא מבין מה עובר אליהם, אבל בתור אחד שהתנדב בעמותה שעוזרת לנשים אלו, אני יכול להבטיח לך שנשים אל עשו הכל כידי לנסות לא להגיע למצב הזה, ואני לא מאחל לאף אחד או אחת לעבור את מה שהן עוברות תחשוב על זה טוב טוב ותגיד לי מה דעתך מצטער על הכעס בהודעה - מקווה שתבינו singular

תבין משהו אחד

כל אחד שרוצה באמת עבודה מוצא. כל אחת יכולה לעבוד כמלצרית באולם, או בניקיון ויש עוד אף דוגמאות, מה לא? ותחשוב על זה

singular

New member
תגיד לי איפה אתה חי????

כתבה 3.html target=_blank>205 target=_blank>1 3.html target=_blank>2 3 האבטלה בארץ כל כך גבוהה וגם מי שכבר עובד לא בטוח שיקבל משכורת חוץ מזה איזה אולם או חברת ניקיון יעסיק אישה במצב שלה??? singular

singular

New member
בעייה בקישור

3 כתבות על מצב האבטלה ואי התשלומים לעובדים בארץ משום מה לא עברו כמו שצריך

beky1

New member
מה הודעתך קשורה בכלל לפורום הנ"ל

יש דיון מקיף ומעמיק לנושא בפורום פמיניזם ומעמד האישה. שם הבנות תשמחנה להשיב לך כפי שצריך. בפורום זה אין מקום לדיון כזה.

למעלה