עבודת גמר-עזרה !

עבודת גמר-עזרה !

שלום, אני עולה לכיתה ט' ואני במגמת מחול. בשנה הבאה אני אמורה לעשות עבודה במחול, לבחור רקדניות, למצוא מוזיקה ונושא. למישהו יש רעיונות לנושאים לריקוד? או מוזיקה? בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייי

דנה 2110

New member
היי

את חדשה בפורום? אם כן ברוכה הבאה. קודם כל תרגעי. שנת הלימודים עוד לא התחילה, ואני בטוחה שכשהלימודים יתחילו תקבלי מהמורה הנחיה יותר מדוייקת איך לעשות את העבודה. בכל זאת כמה רעיונות לנושאים לריקוד- אבל, עצב, דיכאון, פרידה, חתונה, ילדות ותמימות, שמחה, גדילה והתבגרות, לידה, אימה, חוויה אישית שחווית. את המוזיקה תתאימי לנושא.... מוזיקה שקטה ורגועה/ עצובה/ מפחידה/ שמחה וקצבית/ מתחיל לאט ואז מהר/ מתחיל שקט ואז רועש וכדומה.

עבודת גמר-עזרה!

ואם למישהו יש מנגינות או שירים מומלצים, לא יותר מדי מוכרים בבקשה לשלוח לי לי קישור או את השם של המנגינה . תודה3>

עבודת גמר-עזרה!

ואם למישהו יש מנגינות או שירים מומלצים, לא יותר מדי מוכרים בבקשה לשלוח לי לי קישור או את השם של המנגינה . תודה3>

shye10

New member
היי! הנה בשבילך!

salento- rene aubry into dust- mazzy star what else is there?- royksopp all i need- air besame mucho- cesaria evora sodade- cesaria evora 9 crimes- damien rice breathe- anna nalick close to heaven- enigma sunrise- norah jones קחי לך זמן- יציאת חרום הפרוייקט של עידן רייכל מבול- רונה קינן desert rose- sting gravity of love- enigma כשתבוא אהבה- יהודית רביץ mad about you- rain- madonna halleluja- jeff buckley אלו כל השירים שאני חושבת שנורא יצליחו לך,! לקחתי לך שירים למודרני יותר וממש כדאי לך לשמוע אותם אחד אחד, כי חבל אם תפספסי.. כולם שירים נורא טובים ומיוחדים! תוכלי לשמוע אותם ב: www.youtube.com www.deezer.com תורידי תוכנת שירים וקבצים imesh אולי... (מממ אני ממליצה לך לחפש בשני האתרים.. כי בכל אחד יש לך כמה מהשירים האלה...) בהצלחה מתוקה:) מוזמנת לשלוח לי הודעה אם מצא חן בעיניך משהו, אני אשמח אם תשתפי אותי:):):)

למעלה