עבודות

Spinning 56k

New member
עבודות ../images/Emo88.gif

שמתי לב שמדברים כאן על עבודות שנהיה כשנהיה גדולים, וחשבתי לעצמי שזה מקום נחמד לשאלה- למי יש רעיונות לעבודות חופש? כאילו, החופש הגדול מתקרב, כולם רוצים להתפרנס (אני, לפחות, וכל השכבה שלי כמעט, וגם טאז), וקשה למצוא עבודה טובה בימינו... שרשרו רעיונות כיד הדמיון הדוחה עליכם

Spinning 56k

New member
אבל לא יהיה לך כסף!

טוב, אתה עשיר. חמש דברים שלא ידעתם על xyxyxy: 1. חבריו המקורבים קוראים לו אקסי, משובשים קצת יותר קוראים לו איקסי. 2. הוא שונא דלתות, הומואים, קטנטנות, המורדים, מרטינים ועבודה. וגם אנשים מפגרים. 3. הוא עשיר שאלוף ב-JavaScript, והוא נוסע לקונגרס ה-JS השמיני בארצות הברית כדי לנצח שם באיזה חרא של מתכנתי Web. התירוץ: "אני הולך לסבא שלי". 4. הוא לא מסוגל לעזור לחבר בעת צרה, אלא אם אותו חבר ישלם לו. אני למשל מחכה כבר מהבוקר שהוא יעשה לי דבר פעוט והוא בשלו- מתבטל. כותב הודעות מפגרות בכל מיני פורומים מוזרים. 5. הוא מומחה בפורום בוני אתרים (מספר 156) בזכות שוחד שהובא באונס. חברי הפורום קיבלו את זה ועכשיו כולם יורדים עליו במסרים בלי שהוא יודע. 6. הוא האדם היחיד שהצליח להעלות את אתר הטוסטים הראשון בארץ למקום הראשון בתחרות האתרים טופסייט- חרא של תחרות, העיפו את האתר. זה יצא שש, אבל לא משנה, הוא יקבל את זה באהבה כי אני... מרטין

xyxyxy

New member
תגובה רשמית של xyxyxy

1) ... 2) תיקון.. אני שונא שונא שונא שונא עבודה זה הדבר הכי מתועב שיש מתעב את המורדים וקטנטנות כל השאר.. אני לא שונא.. 3) עשיר? חחחח 4) הוא מסוגל לעזור.. אבל מה שהחבר מבקש זה לא נעשה ביום אחד.. 5) אכן הוא מומחה.. בזכות ולא בחסד 6) אני עדיין יכול להעלות אותו למקום ראשון כמה שבא לי

Spinning 56k

New member
אני שונא תגובות רשמיות ../images/Emo4.gif

1. ... 2. ממתי אתה לא שונא אותי?! ממתי?! 3. כן, עשיר! יש לך ארמון, אתה חורש בבית ספר של עשירים ואתה... עשיר. ויש לך סבא באמריקה שמביא לך דמי כיס שנתיים, משהו כמו 5000$ לשנה.
<$ php : :​
4. אז קח כמה ימים, אבל רק אל תשכח
5. אם אתה אומר..... נפסיק לרכל במסרים
6. למה לא אמרת?! שמע, בנובמבר יש לי יומולדת. זו והתגובה ה-4 יכולות להיות מתנה מצוינת. לילה טוב,

xyxyxy

New member
מממ...

1) ... 2) ... 3) אני לא עשיר... כל הכסף שיש לי הרווחתי בעצמי. 4) אני לא ישכח.. 5) סמוך עלי.. שהדבר האחרון שמזיז לי ת'ביצה השמאלית זה הרכילויות המפגרות שלכם. 6) נחשוב עליך..

../images/Emo11.gifאמממ...../images/Emo12.gif

אוווללייייי תנו לנו קצת להכיר אתכם?!?!? או לפחות לי?!?!!?!?
מה שא-נ-י הבנתי זה, אחשד שקוראים לו מרטין, אחד שקוראים לו דור, אחד שקוראים לו טאז ו...אמממ.... אקסי
וזה נחמד
וואטס דה פאק?!??!
לא יודעת... סתם בא לי לכתב דברים בלי קשר... בכל מקרה, כןןןןן נכנסתי לאתר! חח.. אחלה אתר, אבל אין בו טעם, חוץ מהטעם של הטוסט השרוף שלי ממקודם
והוא לא משו... טעם שחור!
(לא שיש לי משו נגד שחורים!!!!
) בכל מקרה,מי אתם?!!?!? ולמה אתם כאלה חכמים?!!?? ואם אתם כאלה חכמים מה אתם עושים בפורומים של תפוז?!!?!? ולמה אתם כותבים בעברית?!!? אתם חכמים!!! לא "קל יותר להתבטא באנגלית"?!?!?! (נגמר לי האויר :
) לכו תשחקו טרייבס או משו!!!!
טוב... זהו, נגמרו השאלות
לילה נפלא לכם...
(אגב, אופירע וכולם... סורי... זה סתם חרפון של רגע.. אני מקווה
)

xyxyxy

New member
תראה אני כזה

חכם... אני יכול לענות לך ב 7 שפות 1) גרמנית - אונטרה ביל שלאגן גייטס ואן דל ביק סאבן שטאד סו בא דל בון שלאגן אין. 2) שוודית - טרטה בל און שלאג סווא דל רגעצי אול דאר שוואנגארנג. 3) אנגלית - it is vary easy to say a lot of bullshit in langueges that no body knows 4) צרפתית - וי סו אל מוץ' אזאר אוואר אה לה לאנטגאג' אוסטה קה נו פמיליר. 5) גרינלנדית - סוואן דה ער וואן עור דור דר בילוואן שלאג ע^ין או ווא סה שוואנסהנהסן. 6) יפנית - וואן לי צ'אן וואן זינג דונג וואנג'אן או אאן יאן צ'ינג זאן. אני יכול עוד...

Spinning 56k

New member
אני לא חכם... רק אקסי...

ואמרת רק שש אקסי
בכל מקרה, אני אמשיך לפרט אחרי הבית ספר

Spinning 56k

New member
אוקיי, הנה אנחנו באים../images/Emo8.gif

> אקסי, הידוע לשמצה בכינויו xyxyxy. הוא חובב תכנות web בצד לקוח וגולש בפורומים: בוני אתרים | תכנות ASP | כפר סבא | עוד? . > דור, סתם אחד. הוא תמיד פותח שיחות במילה "מרטין טמבל!" או משהו כזה... אקסי קורא (או קרא?) לו דלת. > טאז, SpecialNight בשביל פשוטי העם. הוא עטלף, הוא ישן ביום ומחרחר אחר אוכל בלילה (לצערו של מייסד אתר הטוסטים- הוא לא חובב של אלה עם הגבינות, לא, לא פיצה- טוסט, טוסט...). אקסי קורא לו גיי (חובב בנים בעברית פשוטה). > אילן: ilankt. יצור נחמד, תמיד יש לו לינקים מוזרים להביא לי, והוא רציני מדי לדעתי. הוא גם די זקן... > מרטין טוניק, Spinning 56k. אדם נחמד שטרח לכתוב לכם את השורות האלה. מייסד אתר הטוסטים הראשון בישראל, בארץ, בא"י וגם בחו"ל. אקסי קורא לו מרטין. כמה נחמד.
.

ככהה... נחמד ביותר../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif

ובכל זאת, תתן אולי קצת יותר פרטים<?!?!?! בדרך כלל כשבאים לפורום מספרים קצת על עצמנו...
(קצת יותר משם
)

Spinning 56k

New member
חוצפה! שמעת על זכות היחיד?!

סתם סתם
אחר כך, עכשיו אני הולך לשבוע הספר... פחח..

למעלה