עבודות מתוך

e m i l y

New member
עבודות מתוך

מתוך פרוייקט חדש, אשמח לשמוע את דעתכם.

pillit

New member
מאוד מאוד

מ-אוד- יפה ! השני בכלל- מקסים ומתוק. רק מפריע לי בציור הראשון, ההשתלה של הפוסטר שמכניסה טכניקה זרה לא במקומה ומערערת את הנקיון של התמונה. למה לא תציירי פוסטר ? אפילו כמה קוים נקיים- כאילו פיקאסו או מאטיס... מה זה הולך להיות ?

ll191

New member
וואו

ממש ממש יפה, במיוחד השני, אהבתי מאוד את ההצללה והאור. אני לא רוצה להיות קטנוני אבל הכפות רגליים של הבחורה בציור הראשון לא מסתדרות לי טוב, אולי אם תוסיפי ביניהם הצללה שיהיה יותר ברור איזה אצבע שייכת לאיזו רגל... אבל חוץ מהפרט הקטן הזה אהבתי מאוד את שניהם... תמשיכי לשלוח לפורום עוד עבודות...

מתלהב

New member
בהתחלה גם לי הפריע החיבור הזה

אבל מייד אח"כ - שעשע מאד!

amitais

New member
בעיות פרספקטיבה

ניכר שלא תיכננת את האיור מבחינת פרספקטיבה. זה לא נורא אבל גורם לתחושה של אי נוחות קלה. הכורסא הרחוקה נראית קטנה מידי. באג קטן: השולחן מסתיר בחלקו את הכורסא הקרובה.

e m i l y

New member
תודה

על המחמאות אבל בעיקר על הביקורת, הרבה זמן עבר מאז שקיבלתי מגוון כזה מדוייק של דברים ספציפים שדורשים עוד עבודה, הארתם את עיניי ואני מאוד מרוצה. בסדרת האיורים הזאת, שישה במספר, יש לי כוונה להגיע לדיוק מירבי, לכן כל פרט קטן חשוב לי, יש דברים קטנים שלא שמתי לב אליהם כמו הרגליים ופינת השולחן, כמובן שהפוסטר היה שיקול מחושב ואצטרך לבחון אותו שנית, עם הפרספקטיבה זה יהיה הרבה יותר מסובך... בכל מקרה אני אסיים את הסידרה, אציג אותה כאן במלואה ואתקן בסוף. אז מאוד עזרתם, תודה.

מסכימה

עם ההערות, אך גם רוצה לחזק אותך לגבי הדמות השנייה - היא מאוד דרמטית ומיוחדת, ומזכירה לי את אודרי הפבורן במיוחדות התיאטרלית שלה.

אם כבר ביקורת על פרטים קטנים

אז...: בתמונה הראשונה, אחד הדברים, לדעתי, שמפריעים כל כך לפרספקטיבה של כל המבנה זו הריצפה והאריחים שלה, שלא רק שלא מתחברים טוב לכל הסביבה (כמו הפוסטר על הקיר) אלא יוצרים אשליה של קריסת הקירות והתיקרה, או סתם גורמים קצת סחרחורת. ככה או ככה, הם בהחלט מודגשים יותר מידיי. כדאי לנסות לצייר ידינית, ורק ברמיזה- בלי קוים מקצה אחד של החדר לשני, ובלי תלת מימד כל כך חזק, אם בכלל. בתמונה השניה, והבאמת מדהימה, כדאי לבחון את הזרת (אכן, היטפלות ל"קטנות") מבחינת הצורה-גודל והמיקום שלה על התריס. היא מונחת עליו או אוחזת אותו כמו שאר האצבעות?

e m i l y

New member
לגבי

אודריי, יש סיכוי מסויים שהיא באמת מופיעה באחת התמונות עליהן הסתמכתי ביצירת האיור...אני לא ממש בטוחה, אבל נראה לי שכן...מגניב שעלית על זה. לגבי הרצפה: יכול להיות שהחלשת הקווים יכולה לעזור כאן אבל מן הסתם התערבות ידנית זה לא הקטע. משהו ביד באמת הפריע לי מהרגע הראשון, דווקא לא הזרת, למרות שעכשיו היא נראית לי מוזר, זה לא הגודל ולא המיקום, אולי הצורה באמת...אולי צריך לעגל אותה קצת באיזור הקימור? יש סיכויי שאני פשוט אוריד את היד לגמרי ואולי גם את השמלה...(נשמע קצת דרמטי) כך שתתגלה דמות בחצי גוף במערומיו.

אני דווקא כן חושב שהבעיה היא בגדול

שימי לב להבדלי העובי והאורך בינה לבין שאר האצבעות. בכלל כל האצבעות לא פרופורציונליות אחת לשניה מהבחינה הזו. אולי גם כך היד עצמה ארוכה מידי.

e m i l y

New member
יכול להיות...

בינתיים החלטתי לא לגעת בעבודות עד שאסיים את הסדרה. בשלב מאוחר יותר אולי יהיה הכי נכון להוריד את היד והשמלה ולהנמיך קצת את כל הדמות.

אהבתי

מאד, ביחוד את הראשונה, ה posing של הדמות מעולה, את תופסת את המצב רוח של הדמות, ממש מגניב. אציין גם אנוכי את הגרידים של הרצפה והתקרה, שמשרים עלי, וזה אישי, דכאון קל. משהו קלסטרופובי שחונק את החלל. אהבתי את הפוסטר, כי יש בו ספיטפייר! השילוב מצוין. השני מצוין, יש אכן צורך בניתוח הזרת. התאורה עליה יפיפייה! מה יש בחוץ? מי המאייר האהוב עליך ומה מקורות ההשראה שלך, אם יורשה לי להתעניין...

e m i l y

New member
היי איתי!

תודה על התגובה שלך,טוב לדעת שזה השם של המטוס הזה...יש לי תחושה שהוא מאוד שימח אותך,נוכח הסימן קריאה. זה נחמד. אני לא יודעת מה יש בחוץ, מה נראה לך שיש שם? יש הרבה מאיירים שאני מאוד מכבדת חלקם הפכו עם הזמן למקור השראה כמו: מארק ריידן, ג'ייסון ברוקס, שאג,קירסטן אולוו, קאזושי ריוגוצ'י ועוד. לאופנות ומעצבים יש השפעה גדולה עליי בגדים יפים תמיד נותנים לי השראה לעבודה,המעצבים שעושים לי את זה תמיד הם אלכסנדר מקווין ודיור ושאנל בעיצובים במקוריים של שנות השלושים עד חמישים ובכלל תמונות ישנות של סבים ושל ההורים נשענים על הטנדר. בצילומים ישנים תמיר יש קונטראסט חזק של אור וצל, שחור ולבן שיוצרים עיניין ודרמה, כמו בעבודה שהצגתי כאן, שמבוססת על תמונות ישנות מהפיפטיס.

למעלה