עבודות לנוער

עבודות לנוער

שלום. אני ועוד חבר שלי ממש טובים במחשבים ויש לנו גם קצת ניסיון בבניית אתרים עיצוב באנרים וכד' הידע שלנו הוא : בניית אפלקציות דינמיות וסטטיות באינטרנט ובאינטראנט לסביבות Windows, Unix ו- Linux פיתוח אפלקציות לסביבת Windows מבוססות GUI ו- CUI פיתוח אפלקציות לסביבת Linux, Unix ו- BSD מבוססות CUI עיצוב GUI ואפלקציות רשת עיצוב קמפיינים ובאנרים Flash Photoshop Preimier Image Ready Dreamweaver SQL Server MySQL Orcale MaxDB Visual Basic Visual C++ gcc HTML XHTML XML XSL CSS JS VBS DHTML ASP PHP SQL VB Pascal ASM דיי נחמד לא? קיצר יש למישו איזה אתר שבו נוכל למצוא עבודות לגיל שלנו?

Snoopyz

New member
והכל ברמה ירודה...

אז חבל לכם על הזמן.... לדעת 10000 שפות כבר בגיל שלך,אומר שאתם\ה לא מתמקצעים בשום שפה.

למה הירידה הזאת?

אתה לא יודע עליו כלום. אולי זה אינשטיין הבא? לעצם הענין, בגישה חיובית: אנשים בתחום ההייטק אכן נוטים לראות "יש לי ידע ב X וב Y וב Z" כסימן שלילי. לכן כדאי להתרכז במה שאתה ממש מבין בו. כאשר אתה מציין "עיצוב באנר" בנשימה אחת עם "פיתוח אפליקצה ליוניקס" זה לא ממש מסתדר ביחד. בדרך כלל מי שמעצב באנרים אינו יודע לתכנת, ולהיפך. הרשימה, בפרט עם אתה מומחה בכל הנושאים, מיותרת. מספיק למשל לכתוב "HTML (כולל ניסיון עם סטייל, דינמי וכו')" ולא את כל הפירוט שנתת.

Snoopyz

New member
ראיינתי הרבה כאלו...

אז אני די בטוח מה שאני אומר

זה הקטע שלא הבנתם

אנחנו 2 ילדים אני בעיקר עובד על עיצוב, עריכה, פוטושופ, פלאש וכו' השני שעובד איתי הוא יותר המתכנת והוא מתמקצע בעיקר ב asp ובphp אבל הוא התחיל ללמוד לתכנת בכתה ד והיום הוא בי אז אני מניח שיש לו גם ידע נרחב בשפות האחרות

למעלה