עבודות חדשות................

TBNT

New member
עבודות חדשות................

יש להגדיל את התמונות שנפתחות בחלון החדש על מנת להחליק את הקווים. ההגדלה תבוצע ע"י לחציה על הריבוע הקטן בצד ימין למטה של התמונה(על מנת שהריבוע יופיע, יש להעביר את העכבר על התמונה). ביקורות,תגובות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה. תודה.

TBNT

New member
שכחו מכל הקטע של ההגדלה........

כנראה שבתפוז זה מתאים את הגודל לבד...........בניגול למספר מקומות אחרים.

OrrKislev

New member
המסוימת הזאת

ממש נגעה לליבי. ואו, ממש כמו קומיקס מגנוב. גורם לי לרצות לצייר קומיקס... הכל בפלאש? ואולי תסביר על הציור הזה עם הכדור, איך זה צויר? אני לא מתכוון עם איזה כלי בפלאש, או מה שזה לא יהיה, אלא איך זה תוכנן, וכאלה...

TBNT

New member
אז ככה....................

קודם כל , תודה על התגובה. שנית כל, התמונה עם הכדור לא נעשתה בפלאש, אלא בתוכנה שנקראת STREAMLINE זו תוכנה שעושה טרייסינג, כלומר היא הופכת BITMAP IMAGE ל- VECTOR. הציור צוייר לראשונה לפני חצי שנה בערך, בשיעור ספרות או הסטוריה(לא ממש זוכר.אני כן זוכר שהיה משעמם רצח!!!) הכל התחיל מזה שרציתי לצייר משהו שיראה כאילו זה יוצא מהדף. דבר נוסף שזכור לי ששאלתי הרבה פעמים את אלה שישבו מסביבי, אם זה נראה כאילו זה יוצא מהדף.במיוחד שיגעתי את חברי לספסל הלימודים עם אותה שאלה(אם אתם חושבים שהפרעתי לו ללמוד,אז אתם טועים ובגדול!!!! גם הוא צייר בשיעורים). הינה הציור המקורי,תהנו.

האחרון נחמד + פלאשבק

שמחזיר אותי לימי "הפלא" שלי בבי"ס כשמילאתי את השולחנות פורמייקה הירוקים בדמויות מעט עם קצה סיבי ונגוס, בשיעור הסטוריה, תנך, אנגלית אזרחות ומה לא.

TBNT

New member
מצד אחד, צודקת................

בציור הראשון הייתי צריך קצת יותר לעבוד על האנטומיה בחלק הפנימי. בציור השני הייתי צריך ליישר את החלק התחתון של האוזן........ מצד שני, זה חיזר ! את ראית פעם אוזן של חיזר ???!!!

e m i l y

New member
עוד לא

ראיתי, תודה לאל. אם אתה משתמש בעולם דימויים מסויים, לך עם זה עד הסוף... אתה לא יכול לצייר בית ולקרוא לו בננה רק בגלל שהדלת צבועה בצהוב. בקיצורת החייזר ובעיקר הדמות צריכים לבקר במרפאת אזניים. דחוף.

למעלה