עבודות אחרונות...

ribber

New member
אני לא יודעת לגבי זו שפרפרים השתמשה בה

אבל ליוניטי יש חותמת רקע תווים וינטז'

החותמת שלי היא של stampaendous משנת 2004

זו חותמת גומי עם ידית עץ גדולה (בגודל של תמונה סטנדרטית) וההחתמה איתה יוצאת מאוד חדה וברורה.

astoler

New member
תודה קרן. האם משני ניסתה חותמת תווים של טים

הולץ? ראיתי את החותמת ופחדתי שבגלל הפרטים הקטנים כל-כל, החותמת תצא מקושקשת. רציתי לדעת, לפני שאני קונה, אם זה יוצא מוצלח. תודה!!

dannagal

New member
אין כמו העבודות שלך. מדהימות. ואיזה כיף ל

לראות את האולטרסאונד, לפני ואחרי....

הכל מהמם , כמו תמיד ../images/Emo140.gif

אני מאוד אוהבת את העבודות שלך והיצירתיות שלא נגמרת האותיות שהפכת לעברית מ-ד-ה-י-מ-ו-ת ! הייתי בטוחה במיליון אחוז שקנית אותן כל התוספות לאריזות שלך תמיד כל כך יפות וזה בטח מזה כיף לקבל כזאת אריזה (את שולחת אותן בדואר ככה?)

ממש לא!

אין מצב שזה יגיע במצב תקין בדואר (שלא לדבר על זה שבטוח היו פותחים את זה בדרך!) העטיפה היא רק ליופי - מעליה אני שמה שכבה נוספת של נייר או פשוט אורזת בשקית ניילון אטומה ומדביקה עם מסקנטייפ מכל הכיוונים - בהנחה שזה לא משהו שביר כי אז אני פשוט מכניסה לקופסת קרטון.

ofekdean

New member
היכולות והכישרון שלך

מדהימים אותי כל פעם מחדש אני נהנית כל כך להסתכל על היצירות שלך הכל מאוד יפה ומושקע לפרטי פרטים

ניצנץ1

New member
לא יכולה להחליט מה יותר יפה!! נהדר ועכשוי

ומאתגר לנסות משהו דומה!!

ribber

New member
תמיד מוקסמת מהעבודות שלך

הכרטיס וינטאז' יצא מקסים, מקסים!

עלמה7

New member
העבודות שלך יפהפיות כתמיד

חלק כבר ראיתי, וחלק חדשות לי, כמו דף האולטראסאונד המקסים!

וואו איזה עבודות משגעות!!!

אהבתי את הכל ואת הנגיעות המטריפות שהופכות עבודה מיפה למדהימיה. איזה יופי רעיון התבניות, האלבום המשגע, תגית הפטריה ועוד.. משגע!!!

הגריטה

New member
הכל משגע ומלא בפרטים, כל פעם שאני מסתכלת

אני מגלה עוד איזה פינה עם איזה קישוט חמוד!

t42

New member
פרפרים..../images/Emo39.gif

... כמה יופי,,,,
... כל תצוגה שלך היא "בית ספר גבוה לעיצוב ויצירה
"... דיפדפתי הלוך ושוב ובכל פעם קלטתי עוד ועוד רעיונות נפלאים בעיצוב,, כבר אמרתי שאת יוצרת נפלאה
...
... תודה על
"יום לימודים ארוך ומהנה של יצירה משובחת
".עבודות מופלאות ומלאות עיניין ויופי
.

איילה1010

New member
ושכחתי להוסיף, לגבי העבודה עם הטול.

הכנתי כבר כמה וכמה עבודות (גם עץ בשילוב ניירות מדוגמים) והוספתי טול. לדעתי הטול הוסיף המון ושדרג את העבודה שהייתה לדעתי משעממת בלעדיו. עד כדי כך שאני רוצה לרכוש עוד כמה צבעים.

למעלה