עבודה...

אםתמר

New member
עבודה...

שלום אני מרגישה תקועה "עמוק" בחיפוש הדרך...מאוד מעוניינת לשמוע לאיזה כיוון זורמת השנה הקרובה.יש אור בקצה המנהרה? האם שינוי מקום מגורים בארץ או בחו"ל(טווח של מס´ שנים) יעזור בעניין, יש בכלל מה שנקרא "סימני" חו"ל במפה? שמי שרונה ילידת 15.04.1966 שעה 13:30 חיפה. המון תודות מראש.

תשובה

ובכן, המדובר בצומת הרבה יותר מורכבת מאשר הדברים שהזכרת, ולא רק בשנוי של מקום מגורים או עבודה. זהו מקום רגשי אליו את מגיעה בסופו של תהליך, ולא משהו טכני, או לטיפ כזה או אחר, שממילא לא יעזור. לצערי, אי אפשר לתת שירות כזה בפורום הזה, אלא רק בפגישה אישית מקצועית. סורי.

אםתמר

New member
"צומת מאוד מורכבת"...

שלום "צומת מאוד מורכבת" כמו שהגדרת זאת-זה משהו שנובע מקריאת המפה האישית שלי או שמא זו פשוט עיצה כללית ל"מי שמחפש את דרכו"? אני יכולה להיות יותר קונקרטית ולשאול האם כדאי לי לחזור לעבוד בנסיעות? או בעצם הפתרון במקום אחר לגמרי... המון המון תודה, מתנצלת על הטירדה.פשוט באמת מנסה להבין...

הפתרון באמת במקום אחר לגמרי

כמו שכבר אמרתי, הצומת היא רגשית, ולא טכנית. כן, התבוננתי במפה, ולא נתתי סתם עצה כללית. ´צומת מורכבת´ היא סוג של מקום פנימי שלפעמים אנחנו בוחרים להיות בו, עם או בלי המרכאות, כדי לתת לדברים להגיע, אבל זה לוקח זמן, כי המדובר בתהליך. מצד שני, גם את המלים ´כדאי לי´ אפשר לשים במרכאות, כשהמלה כדאי היא באמת טריקית. כדאי מקצועית ? אישית ? רגשית ? כללית ? הכל, הכל אפשר לשים במרכאות, יקירתי, כיון שהכל אישי כל כך. כאמור, העניין הוא רגשי יותר מכל דבר אחר, אך ככזה הוא מכוון אותנו עמוק מבפנים, מתת המודע שלנו, והפעולות החיצונית שאנחנו עושים לבסוף הן רק המימוש הטכני שלו במשא ומתן עם העולם. נשמע רוחני ופילוסופי משהו ?.. ובכן, תמיד אפשר להחזיר את המרכאות, יו נואו, ולחזור לשאלות הטריויאליות הקשורות למקצוע ולמקום מגורים. איש איש ובחירתו.

אםתמר

New member
אני חושבת שאני מתחילה להבין...

אבל התהליך הזה זה משהו שקורה בחודשים הקרובים?השנה הקרובה?לשארית ימי חיי...? האם אני בעצם בעיצומו או רק בתחילתו?מתנצלת שוב על הרצון בהבהרה אבל מי כמוך יודע שטלאים הינם חסרי סבלנות... המון תודה

התהליך תלוי רק בדבר אחד: בך.

מה שתעשי איתו, זה מה שיקבע את אורכו. ככל שתקדימי להבין מה בדיוק את פוגשת עכשיו, כן ייקל עליך להתמודד עם הדברים, להפנים אותם ואת המסקנות, ולפעול בעניין. אבל.. לא קל, יקירתי, בעיקר בשלב הראשון ההכרחי כל כך, שנקרא ´שלב הזהוי´, שעל ספו את בעצם דורכת עכשיו. להתרכז, לזהות, להבין, ולתת לדברים לשקוע.

liran lev

New member
צומת = מילה בלשון זכר!!!

ולכן צומת מרכזי ולא צומת מרכזית!

למעלה