עבודה

in rest

New member
עבודה

בטח כבר חרוש:p אבל זה קצת שונה, אני בן 13 ומחפש עבודה (ולא דווקא בגלל מצב כלכלי, אני סתם רוצה להרוויח כסף..) יכול להסתדר גם עם משכורת של 700 בחודש. מחפש באיזור המרכז. וכן, אני לומד טוב, ואני רגיל שהרבה פעמים מתנפלים ואומרים "קודם תלמד ואז תעבוד", אבל אני רוצה לשלב:p תודה לכולם!

cobainos

New member
איפה כבר אפשר לעבוד בגיל 13?

לדעתי בייביסיטר או חלוקת פלאיירים...

in rest

New member
באמת חיפשתי חלוקת פלייארים

פעם עשיתי את זה לזמן קצר, אפילו ל10 שקל לשעה, ובדר"כ מקבלים כסף על המקום, ושחור, עבודה טובה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא משהו כזה באזור המרכז?

Matanhirsch

New member
10 שקל לשעה זה ממש גרוע..

אני עבדתי פעם בחלוקת פליירים בחנות בקרית ראשון..תעבור חנות חנות ותשאל אם הם צריכים מחלקים.. ושם שילמו לי טוב..בערך 70 שקל לכמות של 1000(לקח בערך שעתיים).

in rest

New member
נחמד מאוד:O

אני מוכן להסתפק ב10 כי ממש קשה למצוא עכשיו.. בעיה

אין דבר כזה 10 שקל לשעה!!!!!!

מינימום לבני-נוער זה משהו כמו 16, מי שמשלם פחות- עובר על החוק!! לך תעבוד אצל משפחה- תשמור על ילדים קטנים, תעשה עבודות בשביל ההורים שלך, תוריד את הזבל, תשתוף כלים, תעזור לאימא לנקות את הבית.. לך תעבוד אצל דודים, סבתא, סבא- כסף הכי טוב!!

Guy Schlesnar

New member
כן כן,תיכף גם תגיד שאין דבר כזה

רבע שעה הפסקה במקום חצי שעה,ועדיין,זו עובדה.

אני חושב שמאוד מובן מההודעה שלי

שהתכוונתי לזה שאין דבר כזה מבחינה חוקית, ולא שאין דבר כזה בשטח. אם לא מובן לך- תקרא שוב.

Guy Schlesnar

New member
די נו,צוחקים איתך

זו הייתה הדרך שלי להגיד שאני מקבל רבע שעה הפסקה ושאני מתוסכל מזה,לא שאין דבר כזה בכלל.

Guy Schlesnar

New member
אכן כן

אני מקווה שיונתן לא פה במקרה,הוא עוד ייקח לי את ההפסקות לגמרי.

Guy Schlesnar

New member
לא שמעתי על טי אן אס

אבל חפיף,עוד שבועיים-שלושה ככה אני בכל מקרה מתפטר.

Fragile rose

New member
זה הולך לפי גילאים

גיל 13 משכורת מינימום זה באמת משו כמו 10-11 שקל

cobainos

New member
לגיל 13 אין שכר מינימום

אסור להעסיק ילד בן 13,בעקרון בגיל 14 מותר לעבוד רק בחופש הגדול בגיל 15 או 16 ומעלה יש שכר מינמום של 15-16 ש"ח אני חושב.

למעלה