עבודה..?

שרון ת

New member
עבודה..?

אני לא ממש מבינה משהו...אולי יש כאן משהוא שיוכל אולי לעזור לי.. אני בחורה חכמה חמודה חברותית ובעיקר עם המון רצון ויכולת לעבוד ולהשקיע!!! רק מסיבה מסויימת שלא הכי ברורה לי אני לא מצליחה לעבור את המבחני קבלה מהסוג של "מרכז הערכה" יצא לי כבר פעמיים להשתתף בראיון עבודה מהסוג ולא הלך. העניין הוא שבכל פעם לאחר הראיון הבנתי שהמתמודדים שכן עברו לשלב השני יש להם מן המשותף...ולכן ניסית לשנות את האופן בו התנהגתי בראיון השני שהשתתפתי בו ונחשו מה גם את הראיון הזה לא עברתי.. עכשיו אני שוברת את הראש להבין למה והסיבה היחידה שעולה לי לראש היא אולי הסיבה שציינתי שברצוני ללמוד ולכן לעבוד עלמת להרוויח כסף ללימודי.. אז משהוא אולי יכול להסביר לי מה הולך שם יש משהו שאני מפספסת.?? מה עושים אני סה"כ באמת שרוצה לעבוד ויש לי המון לתת!! אשמח לעזרה תגובות כל דבר תודה

אליזבט3

New member
את אוהבת לעבוד עם אנשים?

אם כן, יש לי משהו להציע לך. כואב לי הלב על אנשים כמוך שיש להם מה לתת אבל הסטיגמות מכניסות אותם למסגרות שלא תמיד מתאימות להם. אני משתדלת לענות לכאלה. ואפשר אחרת. אם מעניין אותך, תשלחי לי מסר בהצלחה!

אל תתיאשי

זה שאת לא מצליחה כרגע לעבור את השלבים המוקדמים, אינו מעיד על איכויות פחותות חס וחלילה. במקרים רבים בעבר לא הצליחו מתמודדים לעבור לשלבים הבאים, אבל אחרי זה הם הצליחו בגדול. המחברת של הארי פוטר נדחתה ע"י הוצאות ספרים רבות, וזמן רב עבר עד שהצליחה להוציא את הארי פוטר. כיום כידוע היא מיליונרית שצוחקת כל הדרך אל הבנק.

שרון ת

New member
../images/Emo13.gif כן נכון אני מאמינה בעצמי יהיה ב

בסדר אני בטוחה
תודה לך בנצי היה נחמד לשמוע את תגובתך

erricaB

New member
אני מזדהה אם כול מה שרשמת שרון..

אני חיילת משוחררת ומחפשת עבודה כבר כמה חודשים,וגם אני נתקלתי באותם "אבחונים" לפני הקבלה לעבודה. גם אני הלכתי פעמיים וקיבלתי תשובה שלילית מסיבות שאינן מובנות לי. אני רואה עצמי בחורה שאפתנית חרוצה ומסודרת שאוהבת עבודה עם אנשים וקהל. נדמה לי אולי שעצם האמירה כי יש לי תכנונים לחסוך כסף להתחלת לימודים בעוד כשנה\שנתיים היא זאת שגרמה לתשובה שקיבלתי,יכול להיות שלחברות מסויימות לא משתלם להעסיק מישהו בידיעה שהוא יעזוב אחרי זמן קצר יחסית,וזה מאוד הגיוני שחושבים על זה. בכול אופן,אסור להתייאש צריך להיות אופטימים בתקווה שזה ישתלם בסוף.. שיהיה בהצלחה לכולנו!

למעלה