עבודה

yonatanpoller

New member
עבודה

אני חייל משוחרר בן 21.5 ומחפש עבודה באירופה (בעיקר באנגליה,הולנד וסקנדינביה). אין לי אזרחות אירופאית בינתיים כי פולין תכנס לאיחוד רק ב 1.1.04 לפי מה שהבנתי. 1) האם מישהו יודע על עבודות שאוכל להשיג במדינות אלו? 2) עד כמה זה מסוכן לעבוד באירופה בלי אשרת עבודה? מה הסנקציות שיופעלו כנגד העוברים על חוק זה? 3) המדובר על חודש הבא

tctc999

New member
Work in London

I have a work permit and have been working in the city for 3 years now. As the economic reality hits right and left I am unemployed at the moment. Will be willing to do any kind of work (as long as its legal) not spoiled and need the money. Please try and help. You can respond to this article or send mail to [email protected] Toda le kulam,

יונתן היקר...

פולין נכנסת לאיחוד ב-2004, אבל לפני 2009 אתה יכול לשכוח מזכויות עבודה באיחוד. אני לא בטוחה אם מדובר בחמש או עשר שנות המתנה לפני רשיון העבודה האוטומטי למדינות החדשות - אבל בוודאות - זה לא מיידי. עד אז (לפחות 2009) החברות באיחוד היא ברמה הלאומית- כלכלית וחוקתית ולא ממש ברמת צ´יפור האזרחים המובטלים... צר לי לאכזב... לא יודעת לגבי מדינות אחרות, אבל בהולנד די מתלבשים עכשיו על הלא-חוקיים - אז זה ממש לא מומלץ. גם יש בחירות כאן בשבוע הבא, וכל הסיעות מדברות על נושא ההגירה כבעיה עליונה (גם השמאלנים). הסנקציות הן גירוש מיידי (אחרי איזה לילה או שניים או יותר במעצר) ואיסור כניסה למדינה הרלוונטית - מה שלא ממש מיטיב עם אישורי כניסה לשאר מדינות האיחוד - מאחר והגבולות במדינות האיחוד מתוקשרים ביניהם... בלי קשר - בהולנד מדרגות השכר הן לפי גיל - כך שבגיל 21 המשכורת, גם אם חוקית היא מאוד נמוכה. בגיל 23 אתה מתחיל להחשב כבוגר ועובר לשכר של בוגר.

למעלה