עבודה

עבודה

אני מחכה לתשובה מראיון עבודה שהיה לי בחברה בנילאומית התפקיד ממש יכול לקדם אותי, תפקיד ניהולי עם הטבות, שכר גבוה, רכב, נסיעות לחו"ל, תפקיד מאוד מאתגר. אני שוקלת להתקשר למקום ולהראות התעניינות יתרה, לפני שהם יתקשרו אלי, ולא יודעת אם כדאי. מעבר לכך אני גם מחפשת דירה עם שותפה, וממש מרגישה צורך לשינויים בחיים. מטריד אותי, שכתבתי לך לפני חודשיים ואמרת לי לחכות עם שינוי עבודה לאוקטובר, אך מצד שני קיבלתי עכשיו הצעה מדהימה, וזה תפקיד שבאמת יכול להקפיץ אותי מדרגה. אני ממש מפחדת ובחרדה להיכנס לתפקיד, ומה אם יפטרו אותי ואני אשכיר דירה. אנא עודדי אותי, תודה. לימור 21.9.79 הרגשה שלי: זקוקה לשינויי בחיי, וזה דיי דחוף.

שלום לימור , אני לא כ"כ ירדתי לסוף דעתך

" מטרידה" אותך התשובה שנתתי לך ובכל זאת את שואלת אותי שוב ... במחשבה שאולי תשובתי תשתנה ? לא ממש הבנתי ! אני לא רואה לנכון להתקשר וליזום התעניינות יתרה - זה גורם להרגשה שלך דחק וכי את לוחצת . מה שעתיד להיות שלך יגיע בלי מאמץ בכלל , ומה שלא נמצא בעתידך - לא משנה כמה תנסי לא תצליחי להשיג אותו כך שהיקום פועל ללא מאמץ כלל וכך גם המערכת הגורלית ולכן תני לזמן לעשות את שלו . אני יודעת שאת לחוצה ויש מצבי רוח ואת רוצה ליצור שינוי מאתמול ולא מהיום או מחר ... אני בודקת פוטנציאל ואני כרגע בחודשים הקרובים לא רואה אותו ולכן כתבתי שעדיף להתמין עד אחרי יום הולדתך ואני לא חושבת שאותה הצעה היא פרקטית ושאת תקבלי אותה . את חייבת לפתח סבלנות ואמונה , הכל צפוי לא ?....... תני לחיים ולהוביל אותך לדרך שלך בלי פחדים ולחץ בברכה,קרן

למעלה