עבודה

עבודה

שלום, יש לי בעייה, אני באמצע שנות ה 30 לחיי - נשואה - על סף הבאת ילדים לעולם. מצד אחד, אני מאוד אינטיליגנטית, נחמדה, נראית טוב ויש לי המון המון מה להציע. מצד שני, בחמש השנים האחרונות פוטרתי בערך 20 פעם !!! ואני לגמרי לא מצליחה להבין : למה ??? אנשים בגילי כבר בשיא הקריירה, עם נכסים וילדים וכיו"ב ואני לגמרי תקועה !!! אני מנסה להבין האם הפיטורין קורים מתוך : 1. ליקוי בתפיסה עצמית שלי (תחושת ערך עצמי ירודה) 2. פגיעות יתר שלי (נעלבת מהר מאוד) 3. בעיות תקשורת (מה עושים עם זה ??) 4. עולמנו הקשה והמוטרף והאנשים הקשים והלא נעימים שיוצרים מאבקי כוח ושמים רגל במקומות עבודה וכ´ ??? אולי אני פשוט תמימה מדיי ??? 5. עין הרע או פעולה רוחנית שלילית שהופעלה עליי ? שאלתי : 1. למה עבודה זה תמיד דבר כל כך כל כך קשה ??? 2. מה יכולה להיות הסיבה לפיטורין החוזרים ? 3. איך מפסיקים את הלופ ?? ?

היי ../images/Emo140.gif

מכיוון שאני לא ממש מכירה אותך. על מנת שאפשר יהיה לענות על שאלותייך החשובות, חשוב שאנשים יכירו אותך. לשם כך קיימות סדנאות תקשורת ויחסים. בסדנאות אלו מעבירים חברי הסדנא ביקורת בונה על שאר החברים. לפי דעתי זה יכל לעזור לך מאוד.

למעלה