עבודה

עבודה

שלום רותי. ממש פורום פעיל ומעניין יש לך פה. בעקבות הדברים שנכתבו פה קראתי כשעברתי על כל הארכיון אשמח אם תוכלי לייעץ לגבי עיסוק או עבודה. אני לא עובדת זמן רב ובימים אלה אני עוברת טיפול אחרי 5 שנים של מצב נפשי רעוע התבוננות עצמית ושינויים רבים מנטלים. אני מעוניינת כבר לפרוץ החוצה ולמצוא את עצמי בתחום העבודה. אשמח עם תתני לי כיוון שמתאים לי או עם את רואה משהו שקשור לגלגולים קודמים שגרמו לעיכוב. תודה לך וכל הכבוד על הפורום..

אלמקס

New member
זה הפורום הכי שווה בתפוז!

ברוכה הבאה

רותי 11

New member
יהלום זוהר האחת - יקרה ../images/Emo140.gif

יהלום אני מרגישה שיש לך בעיה בצ'אקרת הבסיס משהו שם מאוד חסום - צ'אקרת הבסיס כמו שאת יודעת אחראית על ההישרדות שלנו, אני אביא לך כאן קישור בהמשך המסביר בדיוק את צ'אקרת הבסיס בכל אופן יש שם חסימה שאת צריכה לעבוד עליה, לאחר שתקראי את מה שכתוב שם ואם יהיו לך עוד שאלות אני כאן לענות עליהן. אגב אני הרגשתי שזה גם משפיע עליך משום מה לכיוון הרגליים - ודווקא החלק העליון שלהם

רותי היקרה

קודם כול תודה שענית לי חיכיתי חיכיתי וכבר לא הייתי בטוחה שאקבל מענה.. אכן הדברים המתוארים הם באמת דברים שאני חווה כבר זמן רב מאוד. אני עוברת טיפול פסיכותרפי ואנרגטי ומאחרי המפגש האחרון בדיוק באזור הזה הרגשתי כאבים אחרי שטופלתי באנרגיה. רציתי בכל זאת לקבל מסר עבורי האם אוכל להבריא בסופו של דבר כמובן עם המשך טיפול. והאם את יכולה לתת לי כיוון שכדאי לי לשים עליו דגש כיוון מקצועי.ושוב תודה מעומק הלב על ההתייחסות.

רותי 11

New member
יהלום זוהר האחת - יקרה ../images/Emo140.gif

ראשית את צריכה להבין שאת בהחלט יכולה להירפא - אבל הכל תלוי בך אם תעשי את העבודה ה"נפשית" במקביל לעבודה האנרגטית, כי את חייבת לעשות את השינוי כדי שאכן הדברים ישתנו. הכיוון שאני מקבלת שאת צריכה לעבוד עליו זה עניין ההערכה העצמית שלך אבל בכיוון שאכן מגיע לך להיות בריאה להיות מאושרת להיות אהובה ומשם הכל יפתח לך הן התחום המקצועי -והאישי, אצלך עניין החסימה בצ'אקרת הבסיס נמובע באמת ממקום של חוסר ממקום של רצון להיות במקום אחר- כאילו להיות אי שם במצב של ריחוף כדי לא לקחת בעצם חלק מלא בחיים כן, את צריכה להתחיל לקרקע את עצמך ולהתחיל לקחת אחריות על כל מה שקורה לך כאן - ולהבין שרק לך יש את היכולת לעשות את זה.

למעלה