עבודה

Rakefetsagman

New member
מחפשים או-פר

שלום שמי רקפת ואני מחפשת או-פר לחברה שלי בארה"ב. מדובר במשרה מיידית למשפחה ישראלית חמודה עם שתי בנות קטנות. על מנת להיכנס לארה"ב חובה להצטייד בויזה ולצורכי העבודה דרוש רשיון. את יתר הפרטים ניתן לקבל בטלפון -- אם מישהי מעוניינת אנא שלחי לי מסר ואשלח את מספר הטלפון. תודה מראש, רקפת

sport academy

New member
דרושים מדריכי עזרה ראשונה

למערך ההדרכה של חברתנו באזור המרכז דרושה/ה מדריך/ת ע"ר והחייאה דרישות: 1.בוגר/ת מערך ההדרכה של חיל הרפואה/מד"א או 2.פראמדיק/נהג אמבולנס בעלי ניסיון בהדרכת ע"ר 3.חובש/ת עם ניסיון בהדרכות ע"ר קו"ח לשלוח במייל [email protected] או בפקס 03-5253152

vovan1933

New member
../images/Emo41.gifהצעת עבודה../images/Emo41.gif

שלום לכולם! חברת המיגון והאיתור הלווייני "סקיילוק" פותחת במבצע גיוס של צוות מוקדנים\יות למוקד המבצעי, אשר מטפל באיתור וסיכול ניסיונות גניבה של רכבי לקוחות החברה. היתרונות: * עבודה גמישה ומגוונת, המתאימה לחיילים\ות משוחררים וסטודנטים\יות (התחשבות מרבית במהלך תקופת בחינות). * תפקיד דינאמי, מאתגר ורב-גוני, המלא באקשן ואירועים. * שכר משודרג בבונוסים עבור שעות עבודה לא שגרתיות, שבתות וחגים. * אווירה חברתית צעירה ותוססת. * למצטיינים - קידום לאחמ"שים לאחר תקופה קצרה. הדרישות: * יסודיות, אסרטיביות, אמינות ותפקוד טוב בצוות ובמצבי לחץ. * בוגר/ת תיכון לאחר שרות צבאי, בעל\ת ידע בסיסי בתפעול מחשב וקריאת מפות. * עדיפות לרקע פיקודי ו/או מבצעי (קמב"צ, סמב"צ) בצבא, משטרה או חברת אבטחה. עם זאת, גם פניות מתאימות מרקע שונה תיענינה. * עבודה במשמרות (3 משמרות בנות 8 שעות בכל שעות היממה) בכל ימות השבוע, כולל סופ"ש וחגים. * דרישה ל- 4 משמרות בשבוע לפחות, מתוכן 3 משמרות בוקר בימי ראשון עד חמישי. * מגורים - עדיפות ליבנה וסביבתה (אשדוד, רחובות, גדרה, נס ציונה, ראשל"צ, רמלה ובמושבים/קיבוצים באזור זה). * ניידות עצמית בהגעה למקום העבודה, בית רב-בריח ביבנה, כולל בסופי שבוע וחגים בהם אין תחבורה ציבורית. * התחייבות לשנת עבודה לאחר הכשרה. להתרשמות נוספת מפעילות החברה, גלשו לאתר "סקיילוק": http://www.skylock.co.il/main.aspx קו"ח לתפקיד מוקדן מבצעי ניתן לשלוח לפקס: 08-9424299 מייל: [email protected] לשאלות, ניתן גם ליצור קשר במסר פרטי.

קפטן hook

New member
קצת עזרה בקשר להחלטות הגדולות של החיים

hook היא רשת חברתית - עיסקית חדשה, שהחלה במקור כרשת למנהלים ובעלי עסקים, ועכשיו מתרחבת. hook מרכזת כמות גדולה מאוד של מידע על עסקים, הצעות עבודה, הזדמנויות עיסקיות, מידע על תחומים שונים בכלכלה, לימודים מקצועיים וכו'. אתם מומזמנים לעשות סיבוב ולראות מה העניינים.

inbar3012

New member
../images/Emo24.gifעבודה עם המון כסף בזמן קצר!!../images/Emo66.gif

משוחררים יקרים, מחפשים עבודה עם הרבה כסף בזמן קצר? הגעתם למקום הנכון! חברת קוסמטיקה הנמצאת בארה"ב, קיימת בשוק 10 שנים, מעוניינת בעובדים נמרצים. העבודה היא חוקית לחלוטין וכוללת ויזת עבודה. תנאים מעולים, וכמובן המון כסף! אז חבל על כל רגע... צריך כסף לטיול.... לפרטים אתם מוזמנים ליצור קשר. מפרסם: ענבר | דוא"ל: [email protected] טלפונים: 0508272792

ml2001

New member
דרוש עובד מאיזור פתח-תקוה-רמת-גן חייל משוחרר

אני אינסטלטור ואני מחפש עובד אחרי צבא שרוצה ללמוד מקצוע אינסטלציה. נא להתקשר לנייד מספר 050-5252388 מנשה. תחילת עבודה מיידי.

למעלה