עבודה
[
]

מה 'כפת לי משעמם../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

חחח אנ'לא כזו מפונקת
נסתדר,העיקר שתהיה עבודה
:] אני אברר לגבי זה... חח ב-2 בלילה היום ראיתי את המחלק עתונים ואני "היי תגיד איך הגעת לחלוקת עיתונים?" הוא -"מהאינטרנט" אני-"יש לך מושג אם מקבלים בני נוער?" הוא-"נראה לי שכן...לחלוקת פלייארים יש בני נוער... אבל לזה צריך רכב... יש לך?" ואני בליבי -"הו,הלוואי והיה
" XDD וכמובן בקול רם "לא,אנ'לא בגיל המתאים
..." חחח
טוב נו,לפחות ניסיתיXD

חחחחח אני מצאתי עבודה במפעל

אבל זה רק בחופשים;; עובדים מ9-7 בבוקר עד 4 אחר הצהריים. אבל הם אמרו שרק בחופש אפשר ללכת, אז זה מבאס ובנתיים אני צריך לחשוב על עבודה אחרת.

koshcosh

New member
אני עובד

בסטקיה מרוויח 25 לשעה + ארוחה בסוף משמרת... פשוט באתי וביקשתי עבודה...

koshcosh

New member
משמרת לילה...

אני גומר ללמוד בחמש... הסטקיה ליד בית הספר... גומר לעבוד ב 9-10 ומחסל איזה מנת פרגיות... העבודה היא רק יומיים בשבוע, תאמיני לי אם מתחילים את היום מוקדם 5:00 אני כבר על הרגליים(יותר נכון על האופניים) 8:00 אני בבית ספר, 5:00 בסטקיה, 10:00 בבית ואם מדובר ביום חמישי גם יוצא לבלות... חוצמזה שבשלישי -שבת אני מדריך בתנועת נוער

koshcosh

New member
ככה גם אני הייתי

זה לא בה בבת אחת... ד"א גילתי שכל מה שהרופאים אומרים על שינה זה בולשיט אני גבהתי איזה 10 ס"מ מאז שהפסקתי לישון 12 שעות ביום... אולי זה בגלל שאני צורך 6 אלף קלוריות ביום (פי שלוש מגבר ממוצע)

חח

יש לך הודעות משעשעות. ושינה זה נושא כאוב. אומרים שצריך 8 לפחות למתבגר... כמה שעות אתה ישן בלילה? (זה לא בולשיט- אולי גבהת, אבל אם ישנת פחות מ8 שעות כנראה שיכולת לגבוה עוד..)

koshcosh

New member
לא מדדתי אבל אני בטוח שיותר

מ 178. אני יושן 5-8 שעות ובשבת 12... לא כל מה שאומרים נכון...

ללוווש

New member
../images/Emo45.gif גם אני.. כל הקטע עם השינה בכלל מבאס

לא מסוגלת להיות במיטה ב-10 וגם לא ב-11, אין מצב... ובמקרים חריגים אני ב-12 במידה, במקרה הטוב.. יוצא שאני ישנה בדר"כ משהו כמו 5-6 שעות

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהייתי רוצה לעבוד

אבל גם אין לי זמן וגם אין לי כוח.. טוב, אני מקווה שישארו משרות לחופש הגדול

הלוואי והייתה לי שביתה

יש לנו רק מורה אחד מהארגון וכל השאר מההתסדרות, אני מת לעבודה, אבל בעיר הזו גם אם הייתה שביתה בטח לא הייתי מוצא:/

Meitarii

New member
ממ יש עבודה בערך ../images/Emo3.gif

בפליירים.. בעיקרון זה 17 לשעה +10 נסיעות וזה מתי שאני רוצה.. אמורים לסיים את זה תוך שעתיים וחצי+- אז זה יוצא בערך 50 שקל לכל פעם.. אני מסיימת את זה מהר תוך שעה ומודיעה לו אחרי שעתיים
וכל מי שאמר שפליירים זה מסריח וזה.. אם עושים את זה בשעות 6-7 בערב זה די סבבה ולא חם ולא כלום..

ממש ממש ממש צריכה עבודה 56&^&*4

עבדתי בקיץ בקייטנה והמחזור השני הסתיים ב9 באוגוסט. בזבזתי נורא מהר את כל הכסף אז מצאתי עוד עבודה, ותכננתי לעבוד בה במשך הלימודים, אבל הבוס ממש ממש ממש חרא אז התפטרתי. הכסף נגמר מהר, ואני כבר התרגלתי לא לבקש מאמא ואבא. אני לא מוצאת כלום =\ באיזור ראשון לציון-רחובות. מישו יכול לעזור? בבקשההה ^&&*$ 33>

למעלה