עבודה שלי

black_magic

New member
עבודה שלי

זאת עבודה שלי למקצוע "יסודות העיצוב" ורציתי לדעת איזה סגנון של ציור זה? כבר למדתי על הניאו אימפרסיוניזם- הנקודות.. ואיך קוראים לזה עם קווים? בתודה!

את האמת.....

זה מזכיר לי מודרניזם...לא? אני לא כל כך זוכרת, זה מחבר אותי עם סגנונות משנות ה-70... מישהו שיעזור??

no way

New member
קצה חוט ?

אני לא מבין כלום בשמות לועזיים של סגנונות ציור, אבל אני ממש אוהב את העיצוב הזה. נורא מזכיר לי את סגנון הציור של מ.ס.אשר (escher) ירום הודו.

איה@

New member
הסגנון נקרא: "אופ-ארט"

זהו סגנון שיוצר אשליה ויזואלית על ידי חיתוך וחיבור מחדש של אלמנטים וקווים. אם אני לא טועה הוא החל בשנות ה-60 יחד עם כל האומנות בפיסכודאלית באותה תקופה, שנבעה מסגנון התקופה: סקס סמים ורוקנרול........ היו זמנים.........
איה.

איה@

New member
אהבתי מאד את העבודה שלך ../images/Emo45.gif

רואים שיש לך כישרון! צריך ראיה מיוחדת כדי ליצור עבודה בסגנון הזה ואתה הצלחת ביותר! אפילו הקמטים בנייר מוסיפים .....
אוירה....... כל הכבוד! בהצלחה
איה.

black_magic

New member
חחחחחח

קודם כל אני בת..
ותודה שאהבת.. ותודה על המושג, היה לי חשוב לדעת מה המושג.. כשאני אסיים את העבודה שלי בניאו אימפרסיוניזם אני אפרסם פה..

~Gal~

New member
שלום black_magic ../images/Emo13.gif

החלטתי לכתוב כי פשוט הייתי קצת המומממממממהההה !!!! העבודה הזאת שלך מאד מאד מזכירה לי עבודות שלי!!
ואני תמיד חשבתי שאני מקורית כיוון שזאת פעם ראשונה שאני כאן, אציין שאני עוקבת אחרי הפורום כבר כמה זמן ונהנית מאד, ואם כי כבר המון זמן לא ציירתי, כולם אומרים ש"יש לי את זה", וחבל מאד שאין לי סורק כדי להראות לכם חלק מיצירותי... ולקבל פידבק... האתר ממש מחזיר לי את המוטיבציה לצייר. הבעיה היחידה היא בעית-זמן... אבל אני עוד אמצא גם לזה את הזמן ומקוה שבקרוב בינתיים שיהיה לך המון בהצלחה. אהבתי את הסגנון (מן הסתם...)

שלום גל וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

יופי שירדת מהגדר והצטרפת! אני שמחה שאת פה!, אם אין לך סורק - יש מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה וסורק של חבר...אנחנו נשמח לראות עוד דברים. באת בדיוק בזמן - ארועי שבוע קנדינסקי בפורום מתחילים מחר!
אפרת

untitled

New member
ואו זה יפה

בשיעורים בבצפר לפעמים היינו עושים דברים כאלו, בסגנון שצובעים משבצת אחת כן ואחת לא עם עיגולים וקווים אבל לא משהו ברמה הזאת, לא עבודה ממש. זה בהחלט מדהים איך זה נעשה? קודם ציירת את הדמות ואחר כך את העיגולים או ששילבת את זה בתוך זה אחרי כך.

black_magic

New member
שלום ותודה..../images/Emo13.gif

אני לומדת במגמת עיצוב גרפי.. כך שזה לא סתם, זאת עבודה שאני אמורה להגיש כדי לקבל ציון..
קודם כל צירתי את הדמות, אח"כ עשיתי עיגולים, חתכתי אותם, וסימנתי איזו משבצת שחורה ואיזו לבנה כדי שאח"כ לא יתפקשש לי וששחור ושחור או לבן ולבן לא יתנגשו ולסיום צבעתי בלורד שחור..
דווקא דיי קל לעשות את זה.. אתה יכול לנסות..

עבודה מאד יפה

ומאד מיוחדת.... אהבתי... בטח יהיה מאתגר ליצור משהו כזה על בד בגדול ובשליוב אחר של צבעים- אולי יהיה לי עוד פרויקט... אני לא יודעת למה זה עבודה ליסודות העיצוב? אולי לתולדות האומנות (למרות שכשאני למדתי לא ציירנו בשביל ציונים שם). זכור לי שביסודות העיצוב למדנו טיפוגרפיה ועוד כל מיני דברים.... ועשינו תרגילים (די משעממים). איה קבלי ח"ח על הידע (אם זה נכון, אין לי דרך לאשר)

black_magic

New member
מממ, את מביאה לי גם רעיון..

אולי גם אני אעשה דבר כזה על הבד... זאת עבודה ליסודות העיצוב אני במגמת עיצוב גרפי ויש חלק מעשי (כמו העבודה הזאת) שמגישים ומקבלים על זה ציון ויש חלק עינוי, כתיבה לימוד וכ´ו.. אולי זה שונה בכל מקום.. ותודה..

איה@

New member
פגמליונית - קבלי אישור על הידע ../images/Emo41.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo27.gif

את סגנון ה"אופ ארט" למדנו במסגרת שיעורי "יסודות המקצוע" עיצבנו כרזות בסגנון - וגם לוגואים. אגב הסגנון הזה "הושאל" ע"י תעשיית האופנה, ובאמצע שנות ה-60 הוא היה מאד אופנתי ופופולרי. אני מצרפת קישור לאתר שמציג עבודות בנושא (שמצאתי בזריז..אני בטוחה שיש טובים ממנו) וגם תמונה שתמחיש את האופנה השאולה מהסגנון. אני מקווה שעכשיו "הידע שלי מאושר".......
איה.

איה@

New member
עוד קישור בין האופנה לאופ ארט ../images/Emo27.gif

בכלל כנושא מענין.....השפעת האומנות על האופנה או אולי..... השפעת האופנה על האומנות.....
איה.

למעלה