עבודה שלי מפימו
ר רונית גולן New member 28/10/04 #4 ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif פימו../images/Emo35.gif מקסים!!!!!!!!
../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif פימו../images/Emo35.gif מקסים!!!!!!!!
S smady a New member 28/10/04 #6 רעיון אדיר. יופי של אגרטל.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
נ ניב המתוקה New member 28/10/04 #15 כוכבית ../images/Emo41.gif מגיעה לך כוכבית ../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif איזה יופי של עבודה!! אני בשוק שזה מפימו!!!!! פרטי , נמקי והסבירי...
כוכבית ../images/Emo41.gif מגיעה לך כוכבית ../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif איזה יופי של עבודה!! אני בשוק שזה מפימו!!!!! פרטי , נמקי והסבירי...
כ כוכבית2000 New member 28/10/04 #16 עבודה ראשונה שלי בפימו עושים נחשים ומדביקים - להשתדל שיגעו אחד בשני כמה שיותר, ואז עושים פרחים ומצמידים. בסוף שמים על זה צבע זהב ושורפים. זה הכל
עבודה ראשונה שלי בפימו עושים נחשים ומדביקים - להשתדל שיגעו אחד בשני כמה שיותר, ואז עושים פרחים ומצמידים. בסוף שמים על זה צבע זהב ושורפים. זה הכל
N naamaza New member 28/10/04 #19 יופי יופי יופי אבתי את המקוריות. אנא העלי את הץמונה גם לגלריית הפימו
מ מלינקה האחת New member 28/10/04 #7 כוכבית 2000, שיחקת אותה יקירתי../images/Emo45.gif אכן דבר כזה עדיין לא ראינו, יצא מדהים ומיוחד. מלי
M mor322 New member 28/10/04 #11 עוד כוכב (ית) עולה בשמי הפורום ../images/Emo41.gif עבודה יפיפיה תענוג לעינים
E ESTY99 New member 28/10/04 #13 כוכבית, האגרטל מקסים! רק שצריך להתנהג אליו בעדינות. מכיוון שהחלקים צרים יחסית, לחיצה עלולה להפריד את הפימו מהכלי. שמרי עליו!
כוכבית, האגרטל מקסים! רק שצריך להתנהג אליו בעדינות. מכיוון שהחלקים צרים יחסית, לחיצה עלולה להפריד את הפימו מהכלי. שמרי עליו!
כ כוכבית2000 New member 28/10/04 #14 תודה לכולן....../images/Emo99.gif שרפתי אותו בתנור וזה נהיה קשה אבל בהחלט שביר. הרחקתי מהילדים.... אבל תודה על הדאגה.
תודה לכולן....../images/Emo99.gif שרפתי אותו בתנור וזה נהיה קשה אבל בהחלט שביר. הרחקתי מהילדים.... אבל תודה על הדאגה.
N nuky1 New member 28/10/04 #18 לידיעתכם לפני יותר מ-20 שנה כשהתחילו להביא לארץ פימו זה היה סוג העבודותשהיו עושים. מקשטים כלים ועושים תמונות וכ'. רק בשנים האחרונות פהמילפיורי התחיל להיות פופולרי וכבש את הפימו.
לידיעתכם לפני יותר מ-20 שנה כשהתחילו להביא לארץ פימו זה היה סוג העבודותשהיו עושים. מקשטים כלים ועושים תמונות וכ'. רק בשנים האחרונות פהמילפיורי התחיל להיות פופולרי וכבש את הפימו.