עבודה ראשונה

bumbler

New member
בשביל עבודה ראשונה לא רע../images/Emo8.gif

אבל איפה צל?

dananamit

New member
יש...

עדיין בעיה, יש לי 4 omni מכל כיוון כדי להדגיש את הנר(אור) ושאני מוסיף צל אז זה ניראה לא ראליסתי ושאני מוסיף לכולם אז יש הרבה פרטים (צל) שלא אמור להיות אני ישמח לטיפ איך אני יכול להוסיף צל ראליסטי בדרך טובה ?

bumbler

New member
../images/Emo4.gif

למה אתה מחפש מישהו שיכתוב לך פה הדרכה שלמה על תאורה, כשיש מלא הדרכות כאלה באינטרנט וגם בטטוריאלס של MAX יש פרק שלם על זה. גם ב-HELP של התוכנה תוכל למצוא אך עובד כל סוג של תאורה. בלי לדעת את הבסיס אתה לא תבין כלום בלי שיגידו לך שלב אחרי שלב מה עושים. עם תדע איך כל דבר ב-MAX עובד אתה תוכל להגיע לכל תוצאה רצוייה. זה לא שאני לא רוצה לעזור,אבל לכל סוג התאורה יש מלא הגדרות שונות וקשה לכתוב את כל דבר על מה לוחצים ומה עושים. פשוט תתחיל לשחק עם ההגדרות האלו ותבין מה כל דבר עושה. אני מצרפת פה תמונה עם תאורה מואד פרימיטיבית אבל זה יחסית פשוט ונראה יותר טוב משלך

dananamit

New member
טוב...

אני ינסה, בינתיים לא ראיתי את מה שרשמת עשיתי משהו שלי מקווה שיש שיפור אים לא היתי רוצה לדעת איפה אפשר לשפר

bumbler

New member
ואכשיו../images/Emo8.gif

מה שאני הייתי עושה... הייתי מדליקה נר אמיתי בשביל לראות איך זה נראה באמת
, והייתי מנסה כל מיני אפשרויות בשביל להגיע כמה שיותר קרוב למה שאני רואה. אבל התמונה שלך כבר נראת הרבה יותר טוב, למרות שזה עדיין לא ממש ראליסטי

dananamit

New member
שיפור:

יש שיפור? ורציתי לדעת עוד משהו מזה בדיוק TRANSLUSENT?

Noamz2

New member
כנס...

קרא את המאמר על טקסטור ששמתי פה לינק אליו. (הוא עכשיו כבר בעמוד הקודם) הוא מסביר שם על מאפיינים שונים של החומר ובין היתר מה ששאלת עליו.

dananamit

New member
אה

ראיתי את זה אבל הבעיה שאני לא טוב כל כך אנגלית אני יודע אבל אנגלית בסיסית

dananamit

New member
ועוד משהו...

אני מתכוון גם להוסיף אנימציה אבל אני רוצה לעבוד עוד על הראליסטיות של העבודה

למעלה