"עבודה"! פרס לפנסיה!

חגית80

New member
"עבודה"! פרס לפנסיה!

הרפו מהשלום המדומה!! הערבים רוצים את כל מדינת ישראל!! הערבים הישראלים--יצביעו עבור מפלגות ערביות!! התעסקו,בעיקר בכלכלה ובחברה!! דאגו לעניים!! אולי אז תרכשו את אמון המזרחיים שמהווים רוב בארץ!! הגיע הזמן שתפזלו לעבר הקול המזרחי,כפי שעשה מנחם בגין הערמומי!!!

אמרה דוברת "הערבים" ../images/Emo35.gif

או אולי דוברת "המזרחיים"

את מעיזה

לשים עצמך כדוברת של לפחות 1.5 מיליון אנשים
את לא הדוברת שלי, ולא הדוברת של רוב המזרחיים שאני מכירה.. אל תשימי את עצמך כדוברת שלנו... לא בחרנו בך...

אההמ אהממ...האמת היא

שבבדיקה האחרונה של המכון לסטטיסטיקה נמצא שכ44% אחוז מהאוכלוסיה בארץ היא "מערבית-אירופאית" ורק 18% "מזרחית"...להזכירך, עלייה המונית מרוסיה.. ובקשר ל"שלום מדומה"..מה האלטרנטיבה שלך לשלום? ודבר אחרון- בשנת 2004 לא הגיע הזמן להפסיק לערב עדות בפוליטיקה? איפה ההגיון שבזה?

חגית80

New member
אכן,הגיע הזמן להפסיק לערב עדות

בפוליטיקה; אך מה לעשות?? רוב המזרחיים הצביעו ליכוד; ורוב האשכנזים--"עבודה". לכן המפתח לשלטון בידי המזרחיים!! זאת הבין היטב מנחם בגין הערמומי.

חגית80

New member
נתוני אוכלוסין: מיליון ערבים;----

מיליון עולים מרוסיה; 2 מיליון אשכנזים; 3 מיליון מזרחיים. חלק מהאשכנזים הצביעו עבור הימין או עבור דתיים/חרדים. לכן: אם ה"עבודה" לא תבצע תפנית למדיניות כלכלית שמשפרת את מצב המזרחיים--אין לה שום סיכוי לחזור לשלטון!!

חגית80

New member
אם תתעלמו מדברי--

תהיו כמו לוויתנים שמגיעים לחוף--כדי להתאבד!!!

חתיכת נביאת זעם את..

אבל למה לפרסם נתונים שיקריים? אני מציע לך להתקשר ללישכה לסטטיסטיקה ולברר...אין 3 מיליון יהודים ממוצא מזרחי בישראל.. אה כן, אני חצי ספרדי..ואת לא מייצגת גם אותי סיס..:]

רוננין

New member
אני כתבתי-מה שכולם חושבים ויודעים!!

עיגלתי מספרים!! אין בפורום זה שום אדם אמיץ שיסכים עמי?? אם כך מפלגת העבודה תמשיך להפסיד!!

Azazel

New member
יש קבוצה גדולה של אנשים שלא

רשומים כיהודים, שהם עולים מחבר המדינות.

Azazel

New member
KENVELO

אני מסכים עם מה שאת אומרת ( שצריך להתמקד חזק בנושא הכלכלי-חברתי), אבל אני לא מסכים עם הטון שלך: -לא לגבי "הערבים רוצים את כל המדינה!" -לא לגבי "לרכוש את אמון המזרחיים": יש מספיק "מזרחים" עשירים, שמצביעים ליכוד עם השכל, שלא נדבר על זה שאין שום טעם לחלק למזרחים ואשכנזים עכשיו: עכשיו, כמות אכילת החרא פרופורציונית למרחק מהצלחת, וכאלו יש מכל העדות. -לא לגבי "בגין הערמומי"...

חגית80

New member
כל עוד לא תהיו ערמומיים,מסיתים---

דמגוגים ורוקדים על הדם כמו הליכוד-- --לא תנצחו אותם!! פשוטי העם מבינים רק תעמולה ארסית והשמצות!! זו הדרך לשלטון!! ברומא התנהג כרומאי!

למעלה