עבודה, פיטורין

אתי5566

New member
עבודה, פיטורין

שלום לכולם, אנא עזרתכם...מה לא היה בסדר...? אני הייתי במקום עבודה די טוב במשך 4.5 שנים אבל המקום רחוק לי מהבית ודי נימאס לי גם ממנו אז ככה בעצת ה"סוד" זימנתי לי מקום עבודה חדש קרוב לבית וטוב - וקיבלתי! מקום עבודה מצויין עם תנאים מעולים ואפילו משכורת יותר גבוהה ממה שהיה לי...ממש שמחתי אז כמובן שעזבתי את המקום הישן בשביל החדש והתחלתי לעבוד שם ולמרות שהיה קשה קמתי כל בוקר ואמרתי לעצמי "אני אוהבת את העבודה שלי" ואז...באופן מפתיע למדי פיטרו אותי אחרי שבוע וחצי שאני שם המחשבות שלי היו חיוביות הייתי באמת מרוצה מהמקום למרות הקושי שהיה עבדתי על עצמי ובהפתעה גמורה!!!! פיטרו אותי כך שנכון לעכשיו ומקווה שעד מחר זה ישתנה (אחרי הראיון עבודה שמחכה לי) אני מובטלת.....נו תסבירו לי עכשיו איך הגעתי למצב הזה? (אני רושמת את הדברים ועומדות לי הדמעות בעיניים).... תודה, אתי

doingood

New member
אולי בעוד זמן מה את תספרי לנו למה הדברים קרו

דוקא כך. ובינתיים, מאחל לך הרבה ימים של שקט.

גלמור1

New member
נטרלי את התחושות

אתי, העצב שאת חווה נוכח האכזבה שאת חשה משוגר אל היקום ובסופו של דבר ישתקף בחייך בעתיד. עם כל הקושי, עשי מאמץ לנטרל אותו עכשיו. הגידי לעצמך שהמקרה שקרה הוא השתקפות של התדרים שבתוכם נמצאת בעבר. נסי לצאת מעצמך ולחשוב, כיצד היית מעודדת חברה ומפצירה בה לשנות מצב רוח, לאחר חוויה שכזאת.יחד עם זאת, נסי לברר עם עצמך, מהו האומדן האמיתי של אתי למקום עבודה הכי טוב שרק אפשר. ביחס למה מקומות העבודה שלך הם די טוב ומצויין? האם ביחס לנורמות החברתיות או ביחס לעצמך, למה שאת אוהבת לעשות, מה שמוציא ממך את מה שנועד לצאת ממך בחייך. מדבריך עולה כי הסוד הוא בבחינת עצה בשבילך ובפשטות מקסימה, שמעת לעצתו וזימנת לך מקום עבודה חדש. אתי, כנראה שהמקום הזה, הוא האחרון שרצית להיות בו, אם היית מכריחה את עצמך בקושי להצהיר שאת אוהבת אותו. כשאת יוצאת בהצהרות חיוביות, הקשיבי לתחושות שעולות בך ואם את חשה שקשה לך עם ההצהרה שלך, זאת הנקודה להתבונן ולשאול את עצמך- מה באמת אני מרגישה עכשיו? התשובה לכך, נמצאת רק בידייך וכדי לזכות בתשובה מהימנה, עליך להעיז ולהיות אמיתית עם עצמך בנחישות אין קץ. להתמודד עם התחושה, לנסות להבין מה מקורה במכלול של חייך ורק אז תוכלי לקבל אותה ואף לנצלה לטובת צמיחה. אתי, שקוף שהפיטורין האלה מראים לך בעוצמה חזקה מאוד את התדר עליו את נמצאת והסוד אומר על זה, אם זה מרגיש לא טוב, זה לא התדר הנכון.יש מצב שהמקרה, משקף לך שמקומות העבודה האלה גם אם הם נראים לך די טוב ומצויין, הם לא באמת מה שאתי השורשית, הראשונית, רוצה וצריכה. תשמחי, את עומדת בפתחו של תהליך, שיגלה לך את האמת הפנימית שלך ואם תתעמקי בתהליך בנחישות, תגלי! בהצלחה רבה!

ע ו פ ר ה

New member
אתי יקרה,

התשובה שגלמור נתן לך יפה וראיתי שגם אליך היא דיברה. בדברייך ציינת שהיה לך קשה בעבודה החדשה. לעיתים כשקשה לנו ולא מתאים לנו ואין לנו אומץ להודות בזה, מישהו אחר עושה עבורנו את העבודה ומפטרים אותנו. כנראה שהגיע זמן לשדרג את העבודה שלך - מקום טוב וקרוב ועבודה כייפית. אז שיהיה בהצלחה. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
תודה על התיקון

וסליחה על אי תשומת הלב שלי. כנראה שצריך להגיב כשיש פנאי ולא בין דברים. באהבה עופרה

neshel

New member
אחותי היקרה -

תקראי את ההודעה שלי על הקפה. אני רק בדיעבד הבנתי למה כל זה קרה. נכנסתי לישון בהרגשה טובה ובהכרת תודה ליקום. וחברשלי העיר אותי כי הוא רצה את האוטו שלי. קיללתי אותו ואת היום שנולדתי. לא ידעתי שבכוונתו לקנות לי קפה על הדרך.. אנחנו מזמינים משהו מהיקום - והיקום מארגן את עצמו מחדש ומתחיל להזיז אנשים ועניינים כדי שבקשתנו תתמלא. גם אם בהתחלה קצת נאחס (כמו הרגע שהואהעיר אותי בשביל מפתחות לאוטו) אבל התוצאה - הבקשה שלנו - מתגשמת. תאמיני בזה, זה נכון

למעלה