עבודה עם VScroll

cohea15

New member
עבודה עם VScroll

אלהן כיצד ניתן לעבוד עם VScroll הסבר נגיד יש לי טקסטבוקס עם מספר בתוכו נגיד 567.32 ושאני ילחץ על הVScroll על החץ התחתון ערך המספר ירד נגיד ב 1 566.31 ושאני ילחץ על החץ העליון של ה VScroll אז ערך המספר יעלה ב 1 568.33 לי פשוט עוד לא יצא לעבוד עם פקד זה תודה רבה על העזרה

MaD-d0g

New member
תגובה

מההכרות שלי והזכרון עם הפקד... אתה לא יכול לדעת מה קרה (למעלה או למטה) אבל אתה צריך להשים את הערך של הפקד בתוך המאפיין TAG או משתנה פרטי לטופס. ובאירוע Change תשווה את הערך הנוכחי (VALUE) לערך הקודם. וככה תוכל לדעת אם נלחץ למעלה או למטה. אחרי הבדיקה, תעדכן את הערך. ככה אפשר לדעת מה נלחץ. וחוץ מזה, תכין משתנה פרטי לטופס. וכל אירוע change תגדיל או תוריד את הערך ותשים אותו ב Textbox

cohea15

New member
ניסיתי משהו כזה הלך בערך יש בעיה

Dim num As Integer Dim num1 As Integer num = Text1.Text num = num - 1 Text1.Text = num Text2.Text = Text1.Text mum1 = Text2.Text If num1 < num Then num1 = num1 + 1 num1 = Text1.Text End If​
רק מוריד לי את ערך המספר זאת אומרת כאשר אני לוחץ על המקש התחתון אז הערך יורד ב 1 אבל כאשר אני רוצה לעלות את הערך בחזרה לא ניתן השוואתי את הערך שהיה לעומת הערך שיש ואם הערך שיש יותר קטן מערך שהיה אז לעלות את הערך בטקסטבוקס ב 1 אבל לא הולך הנה מה שכתבתי
If num1 < num Then num1 = num1 + 1 num1 = Text1.Text​
מה יכולה להיות הבעיה תודה על העזרה

למעלה