עבודה עם threads

אלעדק

New member
עבודה עם threads

אני כותב תכנית עם כמה מספר מחלקות ואובייקטים ומתודות שקוראות למתודות של אובייקטים שונים.

אני רוצה להפעיל את התכנית עם כמה threads

בהתחלה הגדרתי משתנים מחלקתיים סטטים אבל אני צריך לשנות את זה כדי לעבוד עם הthreads

רציתי לדעת בגדול מתי ואיפה לאתחל את האובייקטים - האם ברמת המחלקה או במתודות ובכלל - האם נכון לאתחל את אותו אובייקט רק פעם אחת בכל התכנית?

תודה !!

Guy Yafe

New member
השאלה שלך לא ברורה

אין קשר בין שימוש בתהליכונים לאיסור כלשהו על משתנים סטטיים. הסבר יותר טוב למה אתה צריך לשנות את המשתנים השטטיים שלך.

אובייקטים נהוג לאתחל כשצריך אותם. תן דוגמה יותר ספציפית למה שאתה צריך. אובייקט שמאותחל רק פעם אחת נקרא סינגלטון, ויש לו כמה יתרונות בעבודה מקבילית אבל אני לא חושב שאתה מתכוון לזה כאן.

בכל מקרה, תסביר בדיוק מה התכנה שלך צריכה לעשות, אם אפשר תוסיף דוגמאות קוד כדי שיהיה אפשר לענות לך.

אלעדק

New member
כתבתי תוכנית שמתחברת לDB

שולפת נתונים של המשתמש, מכניסה לbean ומציגה אותם בGUI, או משנה אותם לפי הצורך של המשתמש.

התוכנית עובדת גם בweb ואמורה לעשות את אותן הפעולות פחות או יותר עם הגבלות שאני שם למשתמש.

אני משתמש בסרבלטים שמשתמשים בbean שמתקשרים עם הDB, ומציג את הנתונים בjsp

הבעיה שיש לי, היא שכשאני עושה log in למערכת עם שני משתמשים שונים , מאותו המחשב בו זמנית(שניהם מחוברים)

הנתונים שאני מקבל, הם אלה ששייכים למשתמש האחרון שאיתו התחברתי.

מה יכולה להיות הבעיה?

אלעדק

New member
טוב הצלחתי

הכנסתי את הנתונים ל session ומשכתי אותם משם ישר ל JSP , זה עובד על אותו מחשב רק בדפדפנים שונים כיון שהsessions שונים מדפדפן לדפדפן , בעוד שבאותו דפדפן הsession הוא אותו session ..

Guy Yafe

New member
מצטער אבל ב-sessionim אני לא מבין מספיק

מצד שני, אני לא חושב שיש קשר בין הבעיה שלך לבין מקביליות ו - threads.

למעלה