עבודה עם SP ו-DataGrid

shnapsi

New member
עבודה עם SP ו-DataGrid

שלום לכולם, אני כותב אפליקצייה חלונאית ב-#C ויש לי טבלה DATAGRID שמקבלת נתונים מ-STORED PROCEDURE מה-SQL. כאשר המסך עולה בטבלה יש את כל הנתונים. הוספתי תיבת טקסט כדי שבכל פעם שמישהו יקיש אות ה-DATAGRID יעדכן את הנתונים בו (הטבלה היא טבלת לקוחות ואני רוצה שעל כל לחיצה הטבלה תציג את הלקוחות המתאימים). בניתי ארוע KEYPRESS אבל אני לא מצליח לעדכן את הטבלה. את מה בדיוק צריך לעדכן? את ה-DATASET,DATAADAPTER? ואיך בדיוק אני עושה את זה כי כשניסיתי קיבלתי הודעה שגיאה של TOO MANY PARAMETERS. תודה

adam222

New member
תראה קוד של ה-KEYPRESS

ואת הודעה השגיאה המדויקת (Copy Paste)

shnapsi

New member
לא שמרתי את זה...

אבל בעיקרון מה שעשיתי היה פשוט לעדכן שוב את ה-SqlSelectCommand ולשלוח שוב את ה-DATASET ל-DATAADAPTER, אבל זה לא הלך. השאלה היא מה בדיוק צריך לעשות? תודה

shnapsi

New member
אוקיי ועוד שאלה...

אני כותב את התוכנית שלי ב-WINDOWS XP וכשאני מריץ אותה ב-WINDOWS 98 חלק מהתצוגה משתנה, חלק מהצבעים הם לא בדיוק אותו הדבר, הפונט שונה. אני מניח שזה קשור ל-DLL איך בדיוק אפשר להתגבר על זה???? תודה.

shnapsi

New member
שאלה לגבי ארוע לחיצת F3

שלום לכולם, יש לי תיבת טקסט ואני רוצה שבלחיצה על F3 יתבצע משהו. איזה EVENT מטפל בזה ואיך הולך ה-SYNTAX של זה??? תודה....

Zeliran

New member
צריך להיות משהו כמו..

key pressed או משהו כזה.. פשוט תלך לחלון של ה events של הפקד המסויים ואתה כבר תמצא.. אתה יכול להשתמש ב event שתופס לחיצה על מקש מסויים, ואז אתה יכול לבדוק אם המשתמש לחץ על F3 ואם כן אזי להגיב בהתאם..

shnapsi

New member
שאלה לגבי ארועים ב-DATAGRID

שלום לכולם... איך אני יכול לרשום ארוע שונה לכל עמודה ב-DATAGRID? כלומר אני רוצה שכל עמודה תגיב אחרת ללחיצה על מקש ה-F5 למשל... תודה...

gilad g

New member
ב-KeyUp,

תבדוק מהו התא הנבחר, ולפי זה ברר מהי העמודה.

למעלה