עבודה עם d2s

etchel1

New member
עבודה עם d2s

אני עובד אם התוכנה הנ"ל בהמרות מ- avi ל- vcd (מאוד מרוצה) ראיתי את המדריך מ- avi ל- dvd שם מצויין כי בהתקנה לסמן לא ל- d2sroba שאלה ראשונה:האם זה יפגע בהמרה של avi ל- vcd אם אני אבטל שאלה שניה:אם אני ממיר ל- dvd האם אוכל לראות את הסרט בדי.וי.די שלי שבו אפשר לראות רק vcd .יש לי צורב dvd . תודה מראש

Ven0m

New member
...

"יפגע" בהמרה זה עניין יחסי. קידוד עם D2SROBA יתן תוצאות יותר טובות אבל הוא מעט יותר מסובך לביצוע, צריך להתקין גרסה מסוימת של CCE ובהתאם אולי גם גרסה של ECLCCE, להגדיר אותם כהלכה ולשנות במעט את סדר פעולות הקידוד הסברים מפורטים להנ"ל ניתן למצוא בפורומים של DVD2SVCD ב DOOM9.ORG אבל גם בלי D2SROBA אפשר לקבל תוצאות טובות מאד וכמובן שאם ממירים לDVD וצורבים ל DVD בעזרת צורב DVD, הרעיון הוא שתוכל לראות את זה בכל DVD שבגדול קורא צרובים, בלי קשר לתמיכה ב VCD או SVCD (למרות שזה תלוי במדיה ובשיטת הצריבה, אבל לזה תכנס רק אם תתקל בבעיות)

amitay

New member
שאלה יש לך צורב DVD?

צור סרט בפורמט של DVD מקובץ הavi האיכות הרבה יותר טובה מvcd שהוא פורמט MPEG-1 הDVD שלך בטוח תומך בפורמט DVD לא
. זה למי שאין צורב DVD. והוא צורב על מדיות CDR רגילות.עדיף להמיר לפורמט של DVD ואם רוצים שיכנסו יותר סרטים אז להישתמש בDVDSHRINK להוריד את רמת האיכות של הסרט שגם אז היא עדיפה על VCD כי הביטרייט שמותר בDVD יותר גבוה ממה שמותר בVCD. אז בקיצור יש לך צורב DVD הישתמש בו בחוכמה.

למעלה