עבודה עם כאב פיזי..

עבודה עם כאב פיזי..

לפני כמה ימים נתפס לי הגב בצורה חמורה מאוד.. לא יכולתי לזוז בכלל.. זה הגיע למצב שרופא צריך להזריק לי זריקות כדי שאוכל לתפקד... עלתה לי המחשבה.. איך אנחנו מתמודדים עם כאב פיזי? מה אתם עושים?.. אור ואהבה

לנושנוש

New member
עריק, מה אומר לך המישפט: ../images/Emo35.gif

"מכל דבר חיצוני אני לוקחאת הנכון ומשחרר את השער"? אני ליפעמים סובלת ומתמלאת רחמים עצמיים. תמיד מניחה ידיים על מקום כואב. לימדו אותי גם שיטה של ללחוץ בנקודה כואבת ולינשום לשם ואז ליצעוק בנשיפה. אפשר גם לרוץ למטפל שיעזור. אני אפילו יכולה להציאה לך את עצמי. אני תמיד' שמחה להתנסות בטיפול שמאני. בביאואנרגיה גב תחתון זה קשור לזוגיות ועליון לכובד החיים. מה כואב לך דרך הגב? רפואה שלימה!

לנושנוש

New member
איך שכחנו! לשוחח עם מקום כואב../images/Emo163.gif

או מחלה ולישאול איזה מסר תמון שם.

גם אני מטפל..

וטיפלתי בעצמי.. וידידה טובה טיפלה בי גם.. השאלה שלי היא לא איך לעבור את הכאב.. אלא איך להתמודד עם הכאב.. איך להכניס אותו לחיים שלנו.. ללמוד ממנו.. איך את עושה את זה נשמה?... אשמח מאוד לשמוע.. אור ואהבה

ע ו פ ר ה

New member
כשלי כואב אני תמיד שואלת

מה המסר שהאיבר הכואב רוצה למסור לי . לשם כך אני משוחחת עם האיבר. דמיון מודרך ורייקי או אנרגיה מכל סוג - אלה כלים שבהם אני משתמשת. לעיתים אני מוסיפה ויטמינים , אם נראה לי שצריך. ומנוחה זה דבר מאוד חשוב. באהבה עופרה

לקשמי

New member
מנסה להקשיב לו

ללמוד ממנו מה יש לו לומר לי. כאב מצביע על כך שהמקום זקוק לתשומת לב, לאהבה. כמו שתינוק צורח כדי לבקש איזשהו צורך, כך גם הגוף צורח לפעמים כדי להפנות את תשומת ליבנו אליו. בהרבה מקרים עוזר מגע אוהב. לגעת וללטף את המקום הכואב. זה נותן אנרגיה. גם אני סובלת מכאבי גב ודלקות בגיד בגלל עבודה של הרבה שעות מול המחשב. תרגול יוגה עוזר לי גם כן.

כל הדברים הללו..

שאנו עושים.. נועדו בעצם להעלים את הכאב.. אולי יש גם דרך אחרת? אני חושב על מודטים שיוצרים אי נוחות גופנית גדולה כחלק מהצמיחה שלהם.. הם מזמנים את הכאב הפיזי.. מאיפה זה מגיע?.. האם יש בזה משהו? אור ואהבה

ע ו פ ר ה

New member
לפני המון שנים

סבלתי מכאב ראש וקיבלתי הנחיה להגביר את הכאב יותר ויותר והפלא ופלא הכאב עבר. באהבה עופרה

לנושנוש

New member
שמעתי על השיטה "המוזרה" הזאת.

לא ניסיתי אותה עדיין. כמדומני צריך להתרכז במקום הכואב ולהגביר את הכאב.

המשפט..

אומר לי לזהות בכל רגע מה נכון עבורי.. ללמוד את זה.. ולתת לכל השאר להמשיך.. לשחרר לא להיתפס על כלום.. אור ואהבה

תסלחו על הבורות הרוחנית ../images/Emo218.gif

אבל נניח ואני "משוחח" עם האיבר. נניח אפילו אנחנו מתווכחים והשיחה עולה לטונים גבוהים. ואף אחד לא מוכן לוותר לשני! עכשיו ברצינות, מה אני יכול להבין מהכאב חוץ משתי אופציות: או לתת לו מנוחה (במקרה של שימוש יתר - בספורט למשל) או ללכת לרופא רגיל או אלטרנטיבי או אחר? האם קרה לכם שהאיבר ביקש איזו אופציה נוספת?

לנושנוש

New member
המם, כן.

להתחיל לעסוק במה שאני אוהבת, לצאת לעיטים קרובות יותר לטבע, להתמקד בהווה. אבל זה עברים שלי, אתה תדבר עם שלך!

ואיך בדיוק ../images/Emo218.gif

הגעת מגב תפוס או מברך כואבת לטיולים בטבע או להתמקדות בהווה?

למעלה