עבודה סוציאלית

פרח75

New member
עבודה סוציאלית

יש לי תואר ראשון בעבודה סוציאלית ואני עובדת במקצוע אבל מרגישה כבר שחוקה מהתחום הטיפולי. מה אני יכולה לעשות עם התואר שלא קשור בתחום טיפולי?

קרןאור24

New member
אולי תחום של משאבי אנוש

פגשתי כמה עובדות סוציאליות שעובדות במשאבי אנוש, אפילו בחברות הייטק לפעמים.. אם את רוצה לעשות תואר שני, אפשר למשל ללמוד התנהגות ארגונית או לימודי עבודה. אבל נראה לי שגם בלי תואר שני זה לא בלתי אפשרי להיכנס לתחום. אגב, מה עם עבודה סוציאלית בדגש יותר קהילתי ולא טיפולי?

פרח75

New member
תודה על התשובה

אני לא בדיוק יודעת מה זה משאבי אנוש ואם הכוונה היא ממש לכוח אדם אז זה לא כל כך מעניין אותי. לגבי משהו קהילתי, דווקא יכול מאד לעניין אבל נראה לי כמעט בלתי אפשרי למצוא בזה עבודה, לא?

קרןאור24

New member
אין על מה ../images/Emo13.gif

האמת היא שאני לא ממש בקיעה בנושא הקהילתי, אבל נראה לי שדווקא יש עבודות, שכן הרבה עובדים סוציאליים מעדיפים את התחום הטיפולי על פני הקהילתי (לפחות ככה הבנתי). תנסי באתר www.shatil.org.il , יש שם הרבה הצעות לעובדים סוציאליים, גם קהילתיים. אגב, אני מתחילה השלמה לתואר שני בעבודה סוציאלית (תואר ראשון שלי הוא בפסיכולוגיה) ומעניין אותי לשמוע למה החלטת לנטוש את תחום הטיפול. אשמח אם תשתפי אותי (אפשר במסרים כמובן)..

עו"ס

בקישור המצורף תוכלי לראות דוגמאות להצעות עבודה בתחומים ארגוניים, הדרכתיים, וקהילתיים.

למעלה