עבודה נוספת

עבודה נוספת

חלקנו עובדים במשרה מלאה, אחרים במשרה חלקית כי הם לומדים או מסיבות אחרות. קורה וקורה הרבה, שהכסף לא מספיק וגם אם הוא מספיק, כשכסף מספיק בדיוק זה לא ממש עוזר. הפיתרון הוא לפיכך עבודה נוספת או "חלטורות" שמספקות דמי כיס שלפעמים יכולים להציל את החודש. אילו עבודות כאלו יש?
דיילי טעימות בסופר - לעבודה כזאת מגיעים דרך חברות כ"א ושעות הפעילות הן בדרך כלל בימי רביעי, חמישי ושישי בלבד (ולפעמים רק בחמישי ושישי). בדרך כלל משלמים קצת יותר ממינימום + נסיעות.
משגיחים בפסיכומטרי - עבודה שאפשרית רק לסטודנטים באוניברסיטאות. פעם ב-3 חודשים יש את הבחינה, כחודש לפני מועד הבחינה נציגי המרכז הארצי באוניברסיטה מתחילים לחפש מועמדים וצריך לאתר אותם ולהירשם אצלם. השכר מכובד: 29 ש"ח לשעה, כולל השעות של התדריכים + נסיעות עד גג מסוים. במועדים שבהם יש שתי בחינות בזו אחר זו או בחינות יע"ל ואמי"ר, אפשר לעבוד 10 שעות ולעשות משכורת מכובדת מאוד ליום עבודה. החיסרון: זה רק פעם ב-3 חודשים...
שמרטפות - אפשר דרך מכרים שימליצו או לפרסם מודעות ליד גני ילדים ולקוות שמישהו יתקשר. השכר המקובל שונה מעיר לעיר, אבל זה כסף טוב אין ספק. מי שיש לו רעיונות ומידע על אפשרויות נוספות, מוזמן לשתף.

תגידי לי איך מוצאים את העבודה

של משגיח פסיכומטרי ? למי פונים ? והאם אפשר להשגיח מאונ' שונה מזו שבה לומדים ? סליחה שאני שואלת, פשוט העלת את זה. אהה ואם כבר, אפשר להשגיח גם בבגרויות-אם אתם מעל גיל 23. שכר 25 נדמה לי. אבל זה לא נשמע עבודה מסובכת מדי. ולא חסר בגרויות.. בחורף.בקיץ. הזדמנות לא רעה לקצת דמי כיס.

תשובה

אפשר להשגיח רק באוניברסיטה בה לומדים, העבודה הזאת מוצעת רק לסטודנטים ולעובדים של אותה אוניברסיטה. צריך לאתר את הנציגים מהמרכז הארצי שנמצאים באוניברסיטה בה את לומדת, אפשר לפנות למרכז הארצי ולשאול.

tenen

New member
השגחה בבגרויות ושיעורים פרטיים.

במקרה של שיעורים פרטיים לא צריך להסביר למה זה משתלם, צריך לחזור לזה באמת, אולי שאחלים, אני חולה מת עכשיו...

עוד קצת...

תרגומים - אם יש לכם אנגלית מעולה אפשר לתרגם לסטודנטים מאמרים וכד', שמעתי על כל מיני אנשים שעשו את זה
הדפסת עבודות - להדפיס עבודות לסטודנטים
חוץ מזה שלפעמים חברות כ"א מחפשים עובדים לדברים מאוד זמניים, לדוגמא אני פעם עבדתי יום אחד באיזו מסיבת פורים של עובדים בחברת הייטק... פשוט הייתי צריכה לעמוד בכניסה ולחלק כמה דברים. והגעתי לזה כי הייתי רשומה באותה חברת כ"א אז הם פשוט פנו אליי. הרבה פעמים יש דברים זמניים כאלה - כמו שלמשל אצלינו הייתה יום אחד דיילת שחילקה לכל העבודים במוקד מתנה בגלל שהתחילו פרוייקט חדש. מסקנה: תלכו / תתקשרו לחברות כ"א ואז הם יוכלו לפנות אליכם כשיהיו להם דברים כמו הנ"ל.

Black Star

New member
נוסף לכל מה שכתבו כאן

אצלנו במרכזי שירות יש דיילות שתפקידן לחלק מספרים למי שנכנס לפי התור שהוא צריך ולכוון אותו. זו עבודה דרך חברת כ"א, השעות מאוד מוגדרות מראש, זה אמנם בשעות היום אבל אם יש יום מסוים בשבוע שלא לומדים בו זו נראית לי אחלה עבודה, לא קשה או מטרידה מדי (חוץ מהלקוחות שמה לעשות, תמיד יהיו לקוחות...)

למעלה