עבודה נדרשת

• פותח הנושא sx4
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

sx4

New member
עבודה נדרשת

עבודה נדרשת
שלום ,בחודש פב' השתחררתי משירותי הצבאי והתחלתי לעבוד בעבודה נדרשת ,בספטמבר הקרוב אני מסיים את התקופה ואמור לקבל מענק עבודה נדרשת ,התכנון הוא לעבוד כ 155-160 יום . איני מתכוון להשאר בתחנת דלק יותר מתקופה זו. האם לאחר מכן אוכל לחתום אבטלה??

r66

New member
תנאי הזכאות לדמי האבטלה

עבודה נדרשת
שלום ,בחודש פב' השתחררתי משירותי הצבאי והתחלתי לעבוד בעבודה נדרשת ,בספטמבר הקרוב אני מסיים את התקופה ואמור לקבל מענק עבודה נדרשת ,התכנון הוא לעבוד כ 155-160 יום . איני מתכוון להשאר בתחנת דלק יותר מתקופה זו. האם לאחר מכן אוכל לחתום אבטלה??
תנאי הזכאות לדמי האבטלה
תנאי הזכאות לדמי האבטלה גיל: מי שמלאו לו 20 ועדין לא הגיע לגיל הפרישה. בתנאים מסוימים גם מי שטרם מלאו לו 20. תקופת אכשרה: * לעובד בשכר חודשי - 360 ימים ששולמו בעדם דמי ביטוח אבטלה מתוך 540 הימים שקדמו לתחילת לתקופת האבטלה. * לעובד בשכר יומי - 300 ימים שבעדם שולמו דמי ביטוח אבטלה בתוך 540 הימים שקדמו לאבטלה. * חייל משוחרר ומתנדבת בשירות לאומי שסיימה תקופת התנדבות השווה לתקופת השירות של חיילות פטורים מתקופת אכשרה בשנה הראשונה לשחרורם. מובטל שיש לו הכנסה מקצבת פרישה (פנסיה), ישולמו לו דמי אבטלה בניכוי מלוא קצבת הפרישה. מובטל שיש לו הכנסה מעבודה או ממשלח יד בתקופה שבעדה הוא מקבל דמי אבטלה צריך לדווח עליה והכנסה זו תנוכה מדמי אבטלה.

שיר ורד

New member
אם תסיים יחסי עובד מעביד

עבודה נדרשת
אם תסיים יחסי עובד מעביד
ותתיצב בלשכה תוך שנה מיום שחרורך משרות סדיר, תהיה זכאי לדמי אבטלה כחיל משוחרר. אם קבלת דמי אבטלה לאחר שחרורך, אזי אם לא נצלת את כל תקופת האבטלה המגיעה לך תוכל לנצלה תוך שנה מים התיצבותך לראשונה בלשכה. תקופת העבודה שעבדת/תעבוד, לא מספיקה כדי לצבור תקופת אכשרה לדמי אבטלה כעובד, ולכן תוכל לנצל רק את זכויותיך כחיל משוחרר.

sx4

New member
זה לא משנה אם קיבלתי מענק ?

אם תסיים יחסי עובד מעביד
ותתיצב בלשכה תוך שנה מיום שחרורך משרות סדיר, תהיה זכאי לדמי אבטלה כחיל משוחרר. אם קבלת דמי אבטלה לאחר שחרורך, אזי אם לא נצלת את כל תקופת האבטלה המגיעה לך תוכל לנצלה תוך שנה מים התיצבותך לראשונה בלשכה. תקופת העבודה שעבדת/תעבוד, לא מספיקה כדי לצבור תקופת אכשרה לדמי אבטלה כעובד, ולכן תוכל לנצל רק את זכויותיך כחיל משוחרר.
אם אני אוטוטו מקבל מענק עבודה נדרשת, מתפטר , ומתייצב בלשכה לחתימת אבטלה(כמובן במסגרת השנה הראשונה להיותי חייל משוחרר) האם אני אוכל לחתום ולקבל דמי אבטלה ?

sx4

New member
??

אם אני אוטוטו מקבל מענק עבודה נדרשת, מתפטר , ומתייצב בלשכה לחתימת אבטלה(כמובן במסגרת השנה הראשונה להיותי חייל משוחרר) האם אני אוכל לחתום ולקבל דמי אבטלה ?
??

מצב
הנושא נעול.
למעלה