עבודה לשישי...

syrus

New member
עבודה לשישי...

שלום לכולם ששון בונה לנו מערכת לניהול החדרים בבלוגTV (לא לנו... למשדרים) הרובוט מתכונן הוא כזה: 1) יהיה רובוט שיכנס לפרטי של המשדרים בלבד ויהיו בו האופציות הבאות: 1.1) מנהלים לא יוכלו להרחיק אף אחד (יהיו סתם מוכחלים) 1.2) מנהלים לא יוכלו להרחיק את המנהלים האחרים אבל הגולשים האחרים בחדר כן 1.3) פונציית מניעת התחזויות בכינויים דומים בתוך החדר 1.4) אפשרות להוריד חסימות לפי כינויים (אם זרק בטעות או אחד המנהלים שלו זרק בטעות) בנוסף יידע הרובוט לעשות את הפעולות הבאות: 2) הגנת הצפות עם העתק והדבק ( לדוגמא: //שלום//שלום//שלום//שלום//שלום//שלום//שלום//שלום ) 3) הריסת חדרים - מי שיהרוס את החדר בהרחקות גולשים, הרובוט יעיף אותו ויחזיר את הגולשים שהוא הרחיק. אם הם היו מנהלים הוא יחזיר להם גם את הכחול. 4) הגנת התחזויות עם רווחים (הורדת שורה וכתיבה בשם של מישהו אחר) מה שאנחנו מחפשים עכשיו זה רעיונות נוספים לרובוט - איזה עוד שיפורים הייתם רוצים לראות (מהצד של המשרדים כמובן וגם מהצד שלכם) תוכלו להעלות כאן את הרעיונות שלכם - בבקשה רק להשאיר הודעות שקשורות לנושא על מנת למנוע בילבול מיותר שבת שלום

BlogTV Police22

New member
../images/Emo167.gif

מה לגבי האופציה שיש למשדר או למנהליו להוריד לשוטר ניהול. האם ניתן לבטל אופציה זו?

syrus

New member
קיימת הגנה על הפוליס. אבל נוסיף את זה לרשימה

BlogTV Police16

New member
הגנה על ...

מספרי טלפונים מסנגרים... כתובות בית... אתרים , שלא קשורים לתפוז.... תפתחו תרעיון שבעצם הבוט לא יעיף ... המפרסם יקבל הודעה "חל איסור פרסום פרטים" אתה מושתק ל1 דקה.. בסגנון...או הרחקה...

BlogTV Police22

New member
../images/Emo191.gif

עוד הצעה מניעת כניסת ניקים מסויימים לחדר. במידה והמשדר רוצה למנוע כניסת ניק מסויים לבלוג שלו מסיבה זו או אחרת תהיה לו אפשרות.

BlogTV Police47

New member
../images/Emo117.gif אפשר לעשות חדר למוזמנים בלבד

רק כל הניקים שנמצאים אצל המשדר ברשימת חברים יכולים להיכנס לחדר
ככה גם לא יהיו התחזויות בכלל ונפתרה הבעיה .. ובנוגע לסעיף הראשון והשני משהו לא ברור אם מנהלים סתם מוכחלים ולא יכולים להעיף אפח'ד איך בסעיף הבא הם יכולים פתאום כן להעיף גולשים אחרים ולא מנהלים ? מממ... ולסיום מתי יהיה בלוג שמיועד רק לפוליסים ? "תחנת משטרה" יעני
שבת שלום לכולם

BlogTV Police12

New member
זו בעיה ....

אם כל משדר יקבע מראש את מי הוא רוצה בחדר , זה ימנע היכרות של אנשים חדשים , שמתווספים לבלוגים והדבר יצמצם את הפעילות . כניסת גולשים לא מוכרים לחדרים והשתלבותם בחדר מהווים עניין .

BlogTV Police41

New member
דעתי:

אני חושב שלא כדאי להגביל מי יכנס לחדרים. אפילו לא לאפשר למנהל חדר להשעות גולש לצמיתות. כיוון שפעולות כאלו יביאו להורדה של הפעילות בבלוגים. אני חושב שהמטרה הראשונה של תפוז זה רווחים (רייטינג) בשילוב עם סדר (רווחים קודם). אבל הורדת הפעילות תביא לירידה ברייטינג של חדרים. גולש שיראה שאינו יכול להיכנס לחדרים בסופו של דבר יתייאש ולא ישוב לתפוז. עם גולשים מטרידים, אנחנו (הפוליסים והמערכת) צריכים להתמודד.

BlogTV Police22

New member
אפשרות נוספת-

למנוע כתיבה בחדר של ניק מסויים.ככה שהוא יהיה נוכח בחדר אבל לא יוכל לקלל יותר או להתסיס. ו.. תחשבו על זה

BlogTV Police27

New member
עוד אפשרות

שבכל כניסה של פוליס לחדר ,הרובוט יעביר סכום מסויים של כסף לחשבונו של הפוליס.

BlogTV Police22

New member
../images/Emo88.gif

כאשר יש ניק מציק בחדר, הגלישה הופכת לפעמים בלתי נסבלת. לכן אם תהיה אופציה של המשדר להרגיע את הגולש הסורר לכמה דקות של שתיקה נראה לי גם אחלה שעשוע לגולשים,וכן למקללים לא תהיה ברירה אלא להיות גולשים טובים. כפתור אחד שגורם לכל החדר ל"התעלם" מאותו גולש.להקפיא עכשיו תענה 16

BlogTV Police16

New member
ידידי היקר.

אם כל הכבוד המשדר הוא לא אלוהים ובתכלס אתה יודע שהם ישתמשו בזה לרעה, שזה אומר,. תסריט... "אבשוש משדר ונכנסת לחדר מלאכית 24 מלאכית כותבת לחדר , שלום לכולם אנשים - והיא לא מתיחסת לאבשוש שהוא קורא לה . אז הוא מחליט להשתיק אותה "להתנקם בא" ככה גם להפך, בחורות משדרות , ישתיקו אנשים - כי המנהלות יבקשו - תשתיקי אותו מהחדר, הוא מבלבל תמוח. אני לא חושב שזה נכון לעשות את זה בכלל. לתת כוח כזה למשדר, יש כפתור התעלם , פרטי לכל אחד יש תשיקול שלו אם להתעלם - המשדר הוא לא אלוהים -.

BlogTV Police27

New member
ועכשיו ברצינות

מתן אפשרות להחליף ניק מרגיל לפוליס וחזרה בלי לצאת מהחדר ולהכנס שוב (אולי זה קיים ואני לא מודע לזה)

BlogTV Police16

New member
27, אני אנסה להסביר לך איך עושים את זה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/changeUser.asp הלינק למעלה, הוא בעצם החלון שאתה מחליף תניקים בתפוז. הנניח אתה עכשיו בניק של הפוליס- ואתה רוצה להכנס בסמוי או לא יודע להגיב בפורומים השונים בניק שלך ואתה נמצא בניק של הפוליס. אתה פשוט פותח דף אקספלור חדש, לוקח תלינק שלמעלה, זורק אותו שם - ונפתח לך חלון ששם אתה משנה תניק. שים לב- אתה לא תראה שידורים רק שתחזור לניק הפוליס אתה תראה. מקווה שהבנת..

BlogTV Police27

New member
ל 16

הבנתי . אבל הכוונה שלי שיהיה רשימת ניקים בצד המסך ולחיצה על ניק מסויים יחליף גם את הניק בחדר.בלי לפתוח חלונות נוספים. משהו שדומה להחלפת ניק ב "רשימת כינויים בתפוז".

BlogTV Police16

New member
יש לך במערכת של צחי ... רשימה כזאת.

אבל אתה צריך להיות מחובר בתפוז בשביל להחליף לינק או שאני טועה? תנסה את זה..

BlogTV Police27

New member
ל 16

כדי שיהיה יותר ברור מצורף הסבר לכוונה. על המסך יהיה תיבה עם מספר כינויים שלחיצה על אחד מהם יחליף את הכינוי בחדר בלי יציאה וכניסה מהחדר.

למעלה