עבודה / לימודים

מ י ק ה

New member
עבודה / לימודים

חברים יקרים- התחלתי זה מכבר ללמוד (קולנוע וט.וי.) במכללה (לא משנה איזה)ושעות הלימודים שלי ממש לא אפשריות - החל מ8-9 בבוקר עד 18:00-20:00 בערב - ויש לי דילמה קטנה ופיצפונת
איך לעזאזל אני אמורה לעבוד ע"מ לממן את השנה הנוכחית והבאה??? (כן , אני יודעת על פר"ח- אין זמן, מלגות-קיבלתי קצת, אבל לא מספיק, אני לא גרה בעיר הלימודים אלא מחוצה לה- וגם הנסיעות לוקחות זמן- ולפני שאתם מציעים- אין לי כסף לשכור דירה...) הרעיונות המקוריים והמתאימים ביותר לעבודה יזכו להערכתי המלאה ולחיבוק גדול ונראה לי שגם אחרים יוכלו להעזר בהם...
ו-
מ י ק ה

עבודות למיקה

אזור גיאוגרפי דווקא יכול היה מאד לעזור... בכל מקרה מה שאת אומרת זה שאת יכולה לעבוד רק בערב. כלומר (שימי לב ליכולת הניתוח האנלוגית המדהימה) עבודות של ערב או שאינן תלויות בשעות. רעיונות: מלצרות הדפסות בייביסיטר ניקיון משרדים/חדרי מדרגות מדריכת אירובי וכושר מאפיות / עיתונים / כאלה שעובדים בלילה.. תני יותר מידע - נהיה יותר ספציפיים. קישה

Brendan

New member
אפשר גם להוסיף...

סלקטורים, מאבטחים ואנשי מכירות בדיוטי פרי יש הרבה עבודות לסטודנטים בנתב"ג

מ י ק ה

New member
קצת יותר עובדות ../images/Emo88.gif

א, אני מתנצלת שהשארתי שאלה ולא הגבתי זמן רב - אבל שבת-(ואני מה לעשות בחורה דתיה)- קחו זאת לצומת ליבכם - אין עבודה בשבת...
ב, אני לומדת בירושלים ג, יש לי נסיעות ארכות גם ככה, אז להשאר אחרי זמן האוטבוסים בעיר זה לא מממש אפשרי. ד, הדפסות זה רעיון לא רע- נשקול ונחליט (איפה אפשר להוציא הדפסות בזול- אין לי מדפסת). ה, הכספת ושאר שעשועונים - חלום ילדות אולי, לא הייתי תולה בזה את תשלומי האוניברסיטה, מה שכן אמרו לי - זה מילגות...(יש לכם רעיונות?) ו, שיהיה לכול הסטודנטים מחר- בהצלחה והמון אושר בלימודים!

נראה לי

שכדאי יותר עבודות באזור מגוריך, אם זה אפשרי. הדפסות מאד בזול מוציאים באוניברסיטה (על חשבון הברון או מקסימום בעלות הדף שהיא מאד נמוכה) בלייזר
איך היה היום? קישה

okok4

New member
מיקה

אולי זה ישמע לך מטומטם, אבל תרשמי ל"הכספת", "מי רוצה להיות מליונר" ו"הפיתוי". הרמה שם ממש נמוכה, ואם קצת מזל אפשר להוציא סכומים נאים. אני לא צוחק, זה עובד.

זמן לעבוד

בחופשת הקיץ המשתרעת על 3 חודשים לפחות אפשר לעבוד, ובכסף לממן את שנת הלימודים ואפילו ישאר עודף לפיצה וקולה. אף אחד לא אמר שסטודנטים חייבים לנסוע לחו"ל כל שנה.

למעלה