עבודה להגשה

Ayelet 363

New member
עבודה להגשה

בחרתי בשיר של אש לעבודת חקר של השנה, פשוט לא מצאתי נושא. אני חושבת שהנושא הספציפי שלי יהיה דמותו של ג'ון- מכיוון שהוא לא רק מיסתורי, אלא ג... ג'וני כזה. ג'יים ואצבעון אפילו לא עיניינו אותי, כי אני תמיד רוצה לסקול את הרעים, וגם את דאינריז רציתי להרוג כמו שכמה מכם יודעים- והיא רק ילדה. בכל אופן, מלבד הפורום, אתר וינטרפל והאתר של מרטין- אני צריכה הממ... הדרישה של המורה היא 15 ספרים בנושא שנבחר. אז תודה לכל מי שיביא לי אתרים שקשורים לכל דבר שהוא בספר.

HADASA1979

New member
לא הבנתי את השאלה../images/Emo63.gif

עד עכשיו מרטין כתב רק 4 ספרים בסידרה הזאת. האם את רוצה את שמותיהם של הספרים האחרים? בת כמה את?שנה שלימה את הולכת לחקור רק את ג'ון? לא שיש לי משהו נגדו, אהבתי את הדמות אבל אפשר ליראות בספרים גם הגבלות היסטוריות בין הסידרה לאירועים/ מקומות אמיתיים. האם את צריכה שמות של ספרים על כלי נשק ןמלחמות? על רמה טכנולוגית בימי הביניים? על חינוך והשכלה? ילדות? זיקנה? אם כך עדיף להתחיל מספריה של שולמית שחר, אורה לימור אביעד קליינברג וספרי אונ' פתוחה ... בכל מיקרה אני בטוחה שכולם כאן ישמחו לעזור רק תגדירי את השאלה. עבודת חקר מתחילה משאלה שאת רוצה לישאו וצריכה לענות עליה במהלך העבודה. מהי השאלה? וכמובן מבנה פרקים... תוכן העיניינם, רשימה ביבליוגראפית... במבט לאחור כמה טוב שסיימתי ללמוד די מזמן. בהצלחה.

מה הנושא?

חקר ג'ון כדמות? דמויות "הירואיות" בספרות הפנטזיה? מה הנושא? יש את אתר "ווסטרוז" באנגלית שמאוד מומלץ אבל אפילו יותר טוב תעייני בכמה דיונים בפורום (כמו זה על רוברט שהיה בזמנו,על הצפע,על תיאון).עוד מקור טוב זה כותבי המאמרים שאליהם תוכלי לפנות בפורום. ספרות בנושא? אני לא יודע מה הנושא אז אין לי מה להמליץ. אגב,אם את הולכת לחקור דמות עצה שלי תעברי לתיאון,הוא אחת הדמויות הבנויות והמורכבות יותר שפגשתי.

למעלה