עבודה כתקציבאי ???

ronenlev222

New member
עבודה כתקציבאי ???

אני בן 35 עם בעל רקע של 7 שנים בתחום ההי-טק בתכנות ושיווק מוצרי תוכנה. יש לי כושר ביטוי בכתב ובע"פ מעולה. וחטאתי בעבר במעט כתיבה עיתונאית למקומונים. (למדתי גם קורס בנושא). תמיד עניין אותי תחום התקשורת השיווקית ויחסי הציבור. מאחר ואני בקי בשוק חברות ההיי-טק אני מתכוון לפנות למספר חברות יח"צ המייחצנות את התחום. מה הסיכוי שלי למצוא עבודה כתקציבאי ? ללא ניסיון רלוונטי אבל עם הרבה כישרון ? מה גובה המשכורת של תקציבאי לאחר שנה-שנתיים ? אשמח לקבל כל עצה לגבי מסלול כניסה אפשרי ? קורסים רלוונטים ? רונן.

ron ad

New member
בעיה של ניסיון

שלום, לדעתי הנושא של חוסר הניסיון בתחום יחסי הציבור יכול להפריע. זה שיש לך ניסיון בהיי טק לא בטוח שיהיה גורם מכריע לטובתך, למשרת תקציבאי מתחיל. גובה המשכורת איננו כל כך גבוהה (לעומת היי-טק), אך הכל תלוי בבעלים של המשרד ובתפקיד. אני הייתי מתחיל בהכרות קטנה עם התחום ע"י לימודים. בהצלחה, רון

ronenlev222

New member
השלתמות בנושא ../images/Emo131.gif

מהי המלצתך ? קורס חד-שנתי במככלת ר"ג ? ביחידה להשתלמויות חוץ בבר-אילן ? או פשוט להתחיל כסטג'ר באחד המשרדים ?

ron ad

New member
עדיף כסטג'ר באחד המשרדים

אבל אני לא בטוח שיהיה לך קל למצוא משרד.

ronenlev222

New member
מדוע לא בעצם, רון ?

הרי כל אחד התחיל מאיפה שהוא. מה יכול להפריע להתברג לדעתך ?

eyalgury

New member
אני לא מבין את

כל המתחילים -מה אתם חושבים -? פשוט להיכנס לחברה ושיעריפו עליכם כסף.?.. תחשבו קצת .. מר. רון -אם תחשוב פחות על כסף במשך חצי שנה ותחשוב איך אתה יוצר לעצמך תדמית ושם ואז תוכל להגיד שקידמת X חברות ב X תכנות ושיווק מוצרי תוכנה ולמרות שלא יעריפו עליך כספים בהתחלה אך איך אומרים הסבלנות משתלמת....וקורסים?- אמרת שיש לך כושר ביטוי מצויין בכתב ובע"פ אז בשביל מה קורסים ?-פשוט תתחיל .!!!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

ron ad

New member
אני לא מסכים, לדעתי...

מה החוכמה לצאת לשוק יחסי הציבור ללא ידע וניסיון? זו אכן דרך טובה לצבירת ניסיון, אך בדיוק אלו שמוכנים לקבל כל תיק ובכל מחיר יוצרים שם רק למקצוע (מאחר ולרוב הם לא מצליחים להביא תוצאות!). אני עדין חושב שכדאי לנסות להשתלב במשרד כמתלמד. השכר נמוך (מינימום), אבל ההשקעה משתלמת. ניתן לראות זאת כחיסכון "שכר הלימוד": אתה גם לומד, גם מקבל שכר. אתה מרוצה ובעלי המשרד מרוצים (כוח עבודה זול). רון

למעלה