עבודה כמגשרת

ruthnavon

New member
עבודה כמגשרת

שלום רב, פעם ראשונה בפורום. מדפדפוף בפורום ראיתי כי ישנן הרבה שאלות אודות העיסוק ועדיין נותרתי עם מספר שאלות, עליהן אשמח לקבל תשובה. אני עורכת דין עם ניסיון של מעל 5 שנים ובעלת תואר שני בפסיכולוגיה (כרגע בתקופת התמחות), כך שנראה לי שאני עומדת בדרישות המקדמיות. לאחרונה שקלתי לימודי גישור. אך אני מתלבטת. מהם התנאים להצטרף לרשימה של בתי המשפט? היכן אפשר לראות את המקומות ללימוד שהיו מוכרים בעבר? האם יש עבודה בתחום גם למגשרים אשר אינם בעלי משרד עורכי דין? תודה מראש על התגובות.

שלום לך וברוכה הבאה

בעבר, לפני ביטול תקנות רשימת המגשרים, ניתן היה להצטרף לרשימת המגשרים של בתי המשפט. מי שנכנס לרשימה זו היה מי שעמד בתנאי הסף בלבד. כיום, אין רשימות כאלו, וכל אשר ניתן לעשות הוא לפנות באופן ישיר למנ"תים של בתי המשפט ולהביא את התעודות המתאימות (סיום קורס, תארים אקדמאים, קורות חיים וכד' - מה שתמצאי לנכון שיכול לעזור לך). מצ"ב קישור לרשימת מקומות הלימוד שהיו מוכרים בעבר. הרשימה היא מתוך אתר סולחה. למען גילוי הנאות אציין כי זהו אתר פרסומי וכל מי שמופיע שם (רשימת מגשרים, רשימת בתי ספר ללימודי גישור) הינם גופים ששילמו עבור הפרסום. ניתן למצוא מקומות נוספים ע"י חיפוש באינטנט. יש עבודה בתחום גם למגשרים אשר אינם בעלי משרד עורכי דין - מדובר בשילוב של כשרון, כישורים, מקצועיות,שיווק, שיתופי פעולה, קשרים וכו.

ruthnavon

New member
שלום איריס

תודה על התשובה המפורטת. בחנתי קצת את מקומות הלימוד ואט ואט מתגבשת ההחלטה להיכנס לתחום המעניין של הגישור.

למעלה