עבודה כגננת.

takua

New member
עבודה כגננת.

לפני כשלוש שנים איבחנו לי אפילפסיה. קיבלתי שני התקפים בחיי, הפרש של שנה. מזה כשנתיים אני מאוזנת עם למיקטל ללא התקפים. בשנתיים האחרונות עבדתי כמורה בבית ספר, ובשנה הבאה אני אמורה להתחיל לעבוד כגננת. ביקשו ממני לחתום על טופס ויתור סודיות שאני כשירה לעבוד עם ילדים. הרופא המטפל סירב לחתום עליו, ללא התיעצות עם הנוירולוג שלי. האם קיים סיכוי שאני לא אוכל לעבוד עם ילדים??? אני מאוזנת, והנוירולוג אמר לי שאני נחשבת למקרה הקל ביותר.

היי בוקר טוב.

אני רואה שתי אפשרויות שעומדות בפנייך. אפשרות אחת: לפנות אל הנוירולוג כדי לבדוק אם הוא מוכן לחתום ולא רק לומר שאת מקרה קל. אפשרות שתיים: לפנות אל נוירולוג פרטי ולהחתים אותו על הטופס תמורת תשלום. עלויות נמוכות לנוירולוגים פרטיים יכולות להיות לך דרך הביטוח המשלים/מושלם של הקופה אליה את שייכת והנוירולוג מחויב לסודיות רפואית. אני מקווה שעזרתי. שבת שלום, דינה

דוּש

New member
אבל בתכלס, אין סיבה שהוא לא יחתום,

אם היא באמת מקרה קל, והכל. נכון?

בהחלט סוגיה משפטית<<<<<<<<

על פי הנהלים של משרד החינוך ומוסדות ממשלתיים ביכלל יש דרישה כזאת לצערינו שבאמת מפלה אותנו במקום תעסוקתי במקומות אילו מעבר לכך ישנם גם בדיקות פסיכולוגיות של המעומד לתפקיד וכניסה לגיליון הרפואי של המעומד אם הוא עבר טיפול פסיכולוגי כזה או אחר הפוסל את יכולתו מלשמש בתפקיד זה הנ"ל ואת משיחתי עם בר סמכא האחראית לגיוס גננות באזור גוש דן(קרובת משפחה) לפעמים עדיף להעלים דברים ולא ללכת לקופות החולים לטיפול כזה או אחר אצל פסיכולוג או פסיכאטר בבעיה אפילו שלא קשורה כלל. יש משהוא תמוה בסיפור שלך כיון מי שחותם על ויתור סודיות רפואית זאת את ולא הרופא הוא רק כלי כדי להעביר את האינפורמציה הרלוונטית למען הרופא -מחויב לתת כאן את האמנזה שלו לכן הוא בבעיה כיון שהדיוח שלו עלול לפסול אותך....................................................ואפילו שאת מיוצבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על פי החוק ויתור סודיות רפואית מותרת במקרים הבאים תפקידים בטחוניים בחברות ממשלתיות אזי יש פו תמיה גדולה של המעסיק על הדרישה ולצערי הרב הרבה מעסיקים לא מוסדיים מבקשים זאת לא בצדק ידוע לא מעט מקרים על תביעות כנגד משרד החינוך על ענינים אילו- משרד החינוך אינו בלשון אינו מעודד בעסקת אנשים עם מיגבלויות ובפרט חולי אפילפסיה ידעו לי על 5 מקרים לפחות שניפתרו בסוף משפטית אחד מהם שסירבו לבחורה חולת אפילפסיה לתת את האפשרות ללמוד גננות בטענה שאינה כשירה לעבודה עם ילדים לאחר תהליך ארוך ומייגע זאת לדעתי דרך לא כשרה של משרד החינוך לפסול מעומדים כדאיי לדעתי לפנות ליועצים משפטיים

למעלה