עבודה חלום

forester404

New member
עבודה חלום../images/Emo58.gif

שלום לכולם. אני מובטל טרי, ובמסגרת המחשבות שלי על שינוי קריירה חשבתי לנסות להתקבל כנהג עבור אחת החברות שעושות טיולי ג'יפים.(יש לי ניסיון בנהיגת שטח) זו נראית לי אחת העבודות הכי טובות בעולם. מצד אחד לא ראיתי אף פעם מודעת דרושים לנהג ג'יפ, מצד שני מישהו בכל זאת נוהג עליהם... אם מישהו בפורום הזה נוהג בג'יפ כשכיר אשמח לשמוע (האם יש בכלל דבר כזה?) ממנו, תודה.

אין לך סיכוי

רוב ה"חברות" האלה הם סתם מושבניקים עם דיפנדרים ויותר מידי זמן פנוי על הידיים, לא ראית מודעות דרושים כי פשוט אין דבר כזה. ובכלל, לרוב הטיולים המאורגנים מגיעים בעלי ג'יפים ונוהגים בהם בעלי הג'יפים.

מני 23

New member
בקיצור..

טיולי הג`יפים הם ברכבים פרטים. אני ממליץ לך לקנות ג`יפ ולהתחיל מהתחלה. ועוד אני ממליץ ללכת על הציבור החרדי הוא צמא לטיולי ג`יפים! והוא גם משלם טוב וגם נחמד ברובו. תחשוב על זה.

edyc

New member
אלה שאנינ מכיר ...

נוסעים בכלי רכב השייכים להם. אבל נסה לפנות לחברות השונות ובדוק מה קורה באמת.

procomp

New member
אם אתה רוצה

אתה יכול ללכת לחברת ההשכרות רכב כמו אלדן ולשכור ג'יפ לכל טיול שאתה עושה.

מני 23

New member
קצת חשבון..

דיסקברי באלדן עולה 950 שקל ליום. ויש הגבלה של 250 ק"מ אז חשבון פשוט נראה שעדיף לקנות איזה קרייזלר ב20 אלף שקל ויש גם פחות.

procomp

New member
אני לא מעודכן במחירים

בגלל זה אני אמרתי את זה. אבל אם מה שאתה אומר נכון אז זה באמת לא כדאי.

מני 23

New member
תנסה ב...

לוח פוקוס יש כמו דברים יפים. אבל צריך לבדוק טוב מבחינה מכנית שלא תיפול ח"ו. ותתיעץ עם מבינים כמה שווה באמת הקרייזלר. או שיש עוד סוגים תבדוק את הנושא..

edyc

New member
תלוי איזה רכב

אני מעריך שהרכב עם עלויות האחזקה הנמוכות ביותר יהיה דיפנדר. לא סתם זה מה שיש לרוב חברות הטיולים. מאיפה לקנות? מה לקנות? מה לבדוק? כדאי שתתיעץ עם כאלה שמכרים את הדיפנדר טוב ממני. נסה בפורום לנדרובר ב jeepolog.com . בהצלחה.

למעלה