עבודה חד פעמית

מצב
הנושא נעול.
עבודה חד פעמית

עבודה חד פעמית
היי
במידה ואני מובטלת ולא מקבלת דמי אבטלה ויש לי את האופציה לעבודה באופן חד פעמי
האם אצטרך לשלם על זה מס? האם יש דרך לבקשת פטור ממס במקרה הזה?
במידה והחברה תבקש חשובנית, כיצד ניתן להוציא חשובנית אם אני לא עוסק פטור/ מורשה ואין בידי חשבוניות

תודה!

עוד עמית גורביץ

Active member
מנהל
עבודה חד פעמית

עבודה חד פעמית
היי
במידה ואני מובטלת ולא מקבלת דמי אבטלה ויש לי את האופציה לעבודה באופן חד פעמי
האם אצטרך לשלם על זה מס? האם יש דרך לבקשת פטור ממס במקרה הזה?
במידה והחברה תבקש חשובנית, כיצד ניתן להוציא חשובנית אם אני לא עוסק פטור/ מורשה ואין בידי חשבוניות

תודה!
עבודה חד פעמית
רמת המס נובעת מסכומי הכסף שתקבלי באותו פרוייקט חד פעמי (לא ציינת), מיתרת הכספים שתקבלי באותה שנת מס (לא ציינת) ורמת השתכרותך השנתית, מנקודות זכות שאולי יש לך (לא ציינת), לכן אין אפשרות להשיב באופן כה כוללני מה והאם תשלמי מס על התשלום החד פעמי שתקבלי ובאיזה שיעור.
בעניינך, יהיה עליך לפתוח תיק עסק ברשויות המס על מנת שתוכלי להוציא חשבונית מס כנגד הסכום שתקבלי, וכן שיהיה לך סטטוס - חברה/עוסקת זעירה/ וכו.
לאחר שיהיה לך תיק פעיל במס הכנסה ותוציאי חשבונית, עשוי לרדת לך מס על סמך הפרמטרים שציינתי ועל סמך חישובים ותיאומי מס.
נא הפני שאלתך בפורום ״מיסים״ של תפוז.

k-don

Well-known member
למקרה של הכנסה חד פעמית אפשר להמנע מפתיחת תיק במס הכנסה

עבודה חד פעמית
רמת המס נובעת מסכומי הכסף שתקבלי באותו פרוייקט חד פעמי (לא ציינת), מיתרת הכספים שתקבלי באותה שנת מס (לא ציינת) ורמת השתכרותך השנתית, מנקודות זכות שאולי יש לך (לא ציינת), לכן אין אפשרות להשיב באופן כה כוללני מה והאם תשלמי מס על התשלום החד פעמי שתקבלי ובאיזה שיעור.
בעניינך, יהיה עליך לפתוח תיק עסק ברשויות המס על מנת שתוכלי להוציא חשבונית מס כנגד הסכום שתקבלי, וכן שיהיה לך סטטוס - חברה/עוסקת זעירה/ וכו.
לאחר שיהיה לך תיק פעיל במס הכנסה ותוציאי חשבונית, עשוי לרדת לך מס על סמך הפרמטרים שציינתי ועל סמך חישובים ותיאומי מס.
נא הפני שאלתך בפורום ״מיסים״ של תפוז.
למקרה של הכנסה חד פעמית אפשר להמנע מפתיחת תיק במס הכנסה

מצב
הנושא נעול.
למעלה