עבודה חדשה

• פותח הנושא DA01
  • פורסם בתאריך

DA01

New member
עבודה חדשה

אחרי כל מה שסיפרתי, זה היה לפני הרבה זמן.. אני רוצה לשתף אותך בשינוי שאני מנסה לעבור ע"י עבודה עצמית. התחלתי עבודה חדשה ואני מנסה לשנות את ההתייחסות שלי לגבי עצמי, אני מנסה לבוא עם ביטחון לשדר שאני יודעת מה אני רוצה, לא להתבייש לבקש דברים שאני חושבת שאני זקוקה להם , ובעיקר להתייחס לעצמי כעובדת עם יכולות ענק, מה שנכון !! אך קשה מאוד להפנמה רגשית עבורי. הקו המנחה אותי ש "ההתייחסות שלנו" לעצמנו היא זו שלדעתי קובעת את ההתייחסות של האחרים אלינו. הנושא קשה עבורי, אני מוצאת את עצמי נלחצת מכל שאלה של מנהל, כמובן שלא מפגינה כלפי חוץ, אך מרגישה מבפנים,אני לא מלאה בעבודה. הרבה מן הזמן אני לומדת מהאינטרנט , אך חוששת שהדבר לא ייראה בעין יפה.. לפני כמה דקות התקשר אחד המנהלים ושאל כל מיני שאלות.. אני צמודה לעובדת בכירה אשר מראה לי מה עושים , אך לא נותנת לי לעשות לבד.. אולי זה טוב, אולי לא.. בכל מקרה זה גורם לי לחוסר ביטחון..כל המצב.. תהליך הקליטה והלמידה ובעיקר קבלת הביטחון ללא פגיעות יתרה הם אלה אשר לוקחים זמן מסויים עבורי. מעבר לכך שהאווירה במקום בו אני נמצאת , מלווה בקיטורים קשים על הבוסים השונים ואני מוצאת את עצמי מפנה את הראש שכן העניין משפיע עלי וגורם לי לערעור הביטחון כלפיהם.. אני יודעת שאני צריכה להתייחס לכולם במידה שווה, לא לעשות חשבון או להיות עם רגישות יתר כלפי האנשים , אציין כי המטרה שלי שונה מהם, לי יש הזדמנות ללמוד והרבה..!! על מנת להתפתח מקצועית. מה עושים על מנת להרגיש בטוח יותר? האם זה רק עניין של זמן?

כיוון קצת אחר

למעשה את שואלת איך לפעול באופן כזה שהחוויה הפנימית וההתנהגות ודרכי התקשורת בעולם יהיו בהלימה. בהלימה אני מתכוון שכאשר למשל את לא יודעת יהיה לך השקט לומר זאת, וכאשר את פועלת מתוך מקום בוטח ויודע תוכלי לתפקד בזרימה צלאה, ללא הסתייגות או מעצורים. הסיטואציות שאת מביאה הן חומר הגלם לעבודה הפנימית שלך עם עצמך. ומלאכת הצמיחה היא בעיקר ע"י יצירת בהירות רגשית, העבודה הזאת שונה ממה שאת מתארת, אחרת מאשר להעמיד פנים או "לעשות קולות של . . " אני מזמין אותך להכיר את אחד ערוצי היעוץ שיכולים להיות לך לעזר בעניין. קורס אישי במייל אמיר

1ע נ ת י ם

New member
אמיר...

אין לי עניין לפגוע- יחד עם זאת לי אישית מאוד מפריע שכאשר אנשים פונים אליך אתה ממהר מאוד לשווק להם את מרכולתך. התחושה שלי היא שהפורום מהווה עבורך דרך נוספת להרחיב את קהל הלקוחות שלך. חבל שפורום חשוב כ"כ כמו הפורום הזה לא מנוהל בדרך שמעודדת שיח בין המשתתפים ומעורבות נוספת שלך מעבר להפנייה לקורס שלך. אפילו כשבחרת לכתוב מספר מילים ליום כיפור לא יכולת שלא להזכיר את הקורס. לא בטוחה שזו היתה כוונת הנהלת תפוז כשהחליטה שדווקא אתה תנהל את הפורום

1ע נ ת י ם

New member
ועוד משהו...

שווה להציץ בפורום" השנה שלי תוכנית לשינוי". הדינמיקה שמנהלת הפורום יוצרת ו מ א פ שרת והרצון שלה לעזור כמיטב יכולתה מבלי לשווק שירותים אישיים יכולים להוות נקודה למחשבה עבורך... יום נעים, ענת

ובכן

שלום רב אני מבין את תחושתך, לפעמים תגובה שלי, הצעה יכולה להראות ככזאת, יחד עם זאת עליך לדעת שפורום אינו בדיוק הפתרון המתאים לכל מצב ולכל אדם. ואני מקווה, אם את עוקבת אחרי השיחות כאן, שתיווכחי שאני מציע זאת במצבים הרלוונטים והם לא מאד נפוצים. לגבי האגרת ששלחתי ליום כיפור ואיזכור הקורס. הערוץ החדש הזה מרגש, אני רואה כמה הוא מתאים ונכון לאנשים, מחולל תובנות ותהליכי שינוי. כמי שעוסק בתחום של הושטת עזרה עלי לדעת לסמוך שהמסר יגיע למי שזה מתאים לו. יש לי שם שקט. יחד עם זאת לקחתי לתשומת ליבי את התייחסותך הספציפית ליום כיפור. תודה. הפורום שונה מפורומים אחרים בכך שאני מבטא בו את גישתי, שיטתי ודרכי. היא שונה ואת מוזמנת להכיר. בהצלחה ויום טוב, אמיר

1ע נ ת י ם

New member
אמיר

תחושת הבטן שלי (והיא לא מטעה אותי בד"כ)שגם אתה לא מאמין למה שכתבת כאן. חבל.

סיפור קטן . . .

3 חברים ישבו והתווכחו מהו האיבר החשוב ביותר בגוף. אמר הראשון - בשבילי האוזניים זה החלק שבלעדיו לא אוכל לחיות, האוזניים מביאות אלי את כל המוזיקה הנפלאה, את המיית הגלים, את רחש קני הסוף. אמר השני - אני בלי עיניים, או ואבוי איך אוכל לדעת כמה יפה העולם, את מעוף הציפור, את זריחת החמה בבוקר, את הפסלים הנפלאים. אמר השלישי - עבורי החלק החשוב ביותר בגוף זהו הפופיק. אני לפני שאני הולך לישון את בוזק מעט מלח בפופיק, לוקח לי גבעול של סלרי שוכב לי על הגב, טובל את הסלרי במלח וככה אני נרדם, זאת הדרך הנפלאה שלי להיפרד מהיום. לילה טוב אמיר דרור

ובכן אמיר

כאחד שמדי פעם מציץ בפורום, וגם ניסה להשתתף, הבנתי שכמנהל פורום אתה נוטה לשלול פתרונות שאחרים מציעים וממוקד מאוד בתחום העבודה שבו אתה (כנראה) מתמחה. ראשית העצות שאתה נותן באמת טובות, וגם הפורום חשוב מאוד. הבעיה היא שהפונים לפורום לעיתים זקוקים לעצה שהיא לא מתחום ההתמחות שלך, או מעבר לנושא העבודה, ובמקרה זה יכולים אחרים להוסיף רעיונות ועצות. הרעיון בפורום הוא שיתוף, ובמיוחד בפורום מסוג זה - סיוע למבקשים זאת. אם תפנים זאת תוכל להביא להצלחת הפורום. בהצלחה.

A d i Z

New member
דעה מבחורה שעברה זאת

עבודה היא כמו החיים צריך לקחת את המתרחש בפרופציות. א. אל תחשבי על מה חושבים עלייך פשוט תעשי את העבודה על הצד הטוב ביותר. ב. אם הבוס מעיר לך למדי לקחת את הערותיו בערבון מוגבל ולא באופן אישי הרי הוא הבוס והוא אוצה להרגיש בוס. ג. עניין הבנות בעבודה זה העניין המלכודתי, הם ינסו לתמרן לנצל וכו' לכן כבר בימייך הראשונים תציבי גבולות כמובן בטקט. כמו בכלא שיידעו לא להתעסק איתך אם לא תשקפי אסרטיביות הם ינצלו אותך וילכלכו עלייך לממונים. ד. כל עניין ביטחון והרגשת ביטחון מבחינתך - עזבי זאת - אין בעולם של היום בטחון!

למעלה