עבודה חדשה

• פותח הנושא bat7
  • פורסם בתאריך

bat7

New member
עבודה חדשה

אני בת מזל דגים 14/3/73 (שעת לידה 9:45 בבקר) לאחרונה אני ללא עבודה, האם אמצע עבודה מהר? איזה תחום מקצועות הכי מתאים לי? עד היום עסקתי בהוראת מחשבים וקצת בניהול ושיווק. אשמח לקבל תשובה בהקדם... תודה.

מה עם התחום הטיפולי ?

התחום הטיפולי יוציא ממך חלק אחר, שרוצה ואוהב לעבוד עם אנשים על תכנים אישיים יותר, ולא טכניים כמו שעשית עד עכשיו. לדעתי, התחום הזה - ועבודה עם אנשים ברמה אישית יותר בכלל - מתאים לך יותר.

bat7

New member
אני לא בחורה רגישה במיוחד

יאיר תודה על תשובתך, אני טובה בייעוצים אישיים לאנשים, אבל רק במובן הביצועי והמקצועי לא במובן האישי והרגשי כלל. אני לא בחורה רגישה ואין לי את האינסטיקט הנכון לטיפול באנשים. קשה לי לראות את עצמי בעבודה טיפולית, או שזה אולי סתם קיבעון שלי בשימור הקיים?

תשובה

החלק אכן קיים שם, אבל מן הסתם לא קיבל לגיטימציה לפעול, ואת מעדיפה את הגישה הפחות מעורבת מסיבות שונות, שלא כאן המקום לפרטן. חשיפה לרגשיות יתר עלולה באמת לאיים, וזכותך המלאה לבנות לך את הסטטוס קוו שלך עם המציאות בצורה הנראית לך. אני לא מנסה לשפוט את זה - רק מצביע על קיום החלק ההוא, ומכיון שהוא נמצא לעיתים בבית ה 7 שלך הקשור לזוגיות,יתכן והמשיכה שלך תהיה דווקא לרכים וחשופים יותר ממך, והכוונה כמובן לבני המין השני. ובאשר לבחירתך - כל זמן שאת שלמה איתה, הכל באמת בסדר גמור. רק שמתעוררים ספקות שווה לבדוק, כי אז יתכן שהמטרה הפנימית כבר משתנה, ושווה לעקוב אחריה ולראות להיכן היא מצביעה.

bat7

New member
שאלה נוספת

תודה יאיר, למה כוונתך במילים: רגשיות יתר עלולה לאיים? והאם הבנתי נכון, שאני נקשרת בעיקר לאנשים חלשים ממני? לגבי המקצוע המתאים לי, לאחרונה מצאתי את עצמי נהנית מאתגרים חדשים בעבודה, כמו הקמת עסק מאפס והשגת יעדים שיווקיים. האם עבודה כזו מתאימה לי לאורך זמן או שזה שיגעון חולף? אני מרגישה חסרת מנוחה מבחינה מקצועית.

בהחלט מתאימה לך העבודה הזו

את זקוקה לאתגרים, וככל שהם גדלים - כך גם הסיפוק. זה גם קשור בעקיפין לנושא הרגשי, אולם קשה לי להרחיב כאן. אסתפק בכך שהעולם הרגשי שלנו הוא מקום לעיתים מאוד רגיש, ולאנשים מסויימים קל יותר ככל שהם לא חשופים פחות כלפי חוץ, להתמודד עם אתגרים גדולים יותר. מצד שני, נגיעה במחוזות הרגשיים האלה לעומק, עשויה להניב תוצאות מפתיעות, אולם אז גם המטרות משתנות בהתאם. לגבי הרגש - זה לא שהאנשים חלשים ממך, אלא חשופים יותר ממך, ואז קל לך לחוות את העולם הרגשי הזה דרכם. אבל גם זה עניין של מודעות, וקבלת החלק הזה בתוך עצמך.

bat7

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

עזרת לי מאוד, וחיזקת אותי בתחושותי... תודה

למעלה