עבודה חדשה,

ganooov

New member
עבודה חדשה, ../images/Emo13.gif

כרגע זה עובר מרמת הקונספט והסקיצות לביצוע תלת מימדי
. אשמח לקבל תגובות
.

ganooov

New member
ואחרונה. ../images/Emo13.gif

זה לא אמור להיות שולחן משרדי, למה זה מתאים לדעתכם?

tusik5

New member
זה ממש נראה...

כמו שולחן משרדי, ישר דמיינתי עליו מחשב. (למרות שזה לא אמור...) אגב, עיצוב יפה ומעניין.

ganooov

New member
מחשב זה לא משהו שאני אשים ../images/Emo13.gif

שם, גם אם זה יהיה בחדר שלי
. טודע
.

shafan8r

New member
nice but.....

try changine the backround the blue is not working so good try putting everything together in photoshop not presenting just the renders second the wood is a bit heavy for this desk try another texture mybe a lighter wood colour to go with the aluminium and another thing your desk has to meny elements together is your going for sharp edges then use it in all your object usualy combinig to meny types of elemnts is not estetic this is called composition. good luck hope to see a remake

ganooov

New member
טוב, נגיב: ../images/Emo13.gif

ככה: א. הרקע מיועד אך ורק לאבחנה קלה יותר בין חלקי השולחן, אני לא אשתמש בזה בפרזנטציה הסופית
. ב. הטקסטורות הינן זמניות ומיועדות אך ורק כדי שיהיה ברור ממה עשוי כל דבר. ג. הקצוות הישרים יתחברו לקיר ולארון בגדים, כך שאין אפשרות מלבד לעשות אותם חדים. יש בעיה בלעשות את המדף לא מרובע מכיוון שאם יהיה צורך להחליף אותו מסיבה כלשהי זה ייצור בעיה. אני אנסה לטפל בקצה שלו כך שזה יהיה בסדר
. לגבי הדבר הזה שמתחת למדף (אין לי שמץ איך להגדיר אותו) - לא לעשות אותו מרובע יהווה בעיה קשה יותר מבחינת בנייה ויציבות, שלא לדבר על נוחות שימוש
. בכל מקרה, אני אטפל גם בזה
. ד. התוצאה הסופית תושפע מכל ביקורת שאקבל כאן, האמן לי
. טודע רבה

מעניין..אם כי...

הקונספט לא חד... מה הרעיון של השולחן? אשמח לדעת.. יפעת שגב פפריקה

ganooov

New member
שולחן יפה לחדר שלי, ../images/Emo13.gif

עם פונקציות אישיות
. סתם ניסיתי לעשות שולחן יפה, זה בשלבים
.

אם ככה...אז אחלה!

אם אתה קהל היעד וזה עונה על הצרכים שלך, גם האסתטיים, אז מצויין! יפעת שגב מנהלת הפורום

LeonardoDV

New member
שים לב לפינה החדה

בצד ימין של השולחן, יבוא יום ותקלל את הפינה הזאת... הקושרות המעניינות למדף, יפות אבל, אם יש לך כוונות ממש לייצר את השולחן יהיה לך קשה לממש את הרעיון, תהיה מוכן נפשית.

ganooov

New member
הפינה החדה כבר עוגלה קלות, ../images/Emo13.gif

אבל היא מיועדת להתחבר לקיר או לארון. לגבי קשיי יצור - אני מודע לבעייתיות, אבל הבעיה מבחינתי היא יותר מימון מאשר כל דבר אחר.. אני מאמין שיהיה ניתן לייצר את זה, למרות הכל, גם בייצור אישי
.

למעלה