עבודה חדשה

אסף 212

New member
עבודה חדשה ../images/Emo122.gif

לקח לי קצת זמן [זה מה שקורה שאתה עובד משרה מלאה] אני יודע שיש פאקים פה ושם אבל לאט לאט לומדים. לפחות אני גאה באינפוזיה שציירתי P: יצא לי ממש טוב.קוראים לעבודה floor 9

אסף 212

New member
הנה תמונה עם שלבים של הציור

יש פה 6 שלבים, הרישום של הציור נמצא בבלוג למי שמתעניין :)

manic_subsidal

New member
ממש מגניב

אהבתי את השלבים התוצאה הסופית נותנת תחושה של אחד הסרטים האלו כמו רסידנט אייול או 28 יום אחרי שהוא מתעורר בבית חולים אחרי סוף העולם ( או משהו כזה )

אסף 212

New member
צודק ,באמת מזכיר את הסרטים האלו

אם זה העביר לך את התחושה הזו אז גם לי, אני מאוד אוהב סוג הסרטים האלו.

donkeycow

New member
כל הכבוד

רק את השפריצים של הדם לא כ"כ אהבתי, בעיקר בידיים הדם נראה לא קשור לצורה שעליה הוא יושב- אפילו שיש השטחה בציור כולו (אפקט קצת מברשתי)

leshemAmit

New member
מאוד יפה

וגם סגנון די ייחודי. רק מפריע לי השחור שעל הפנים, הוא חריג ביחס לשאר סקלת הגוונים בציור ודי מנתק אותו.

leshemAmit

New member
וסתם עוד נקודה

המעלית נמצאת בקומה 9 אבל יש כפתורים רק עד קומה 5... אזור הדימדומים? טו לו לו לו טו לו לו לו...

manic_subsidal

New member
חחחחח

איך תפסת את זה? יפה חשבתי את זה על הפנים אבל לא מצאתי איך להגיד את זה

אסף 212

New member
אני מקווה מאוד שלא חשבת שעשיתי

בטעות, ובקשר לשחור על הפנים, זה לא מפריע לי ,כי לא רציתי שיראו את הפנים של הדמות.

leshemAmit

New member
לא הייתי בטוח אם בטעות או לא

זה נראה כמו טעות ממש טיפשית אז הנחתי שרוב הסיכויים שזה לא. להסתיר לגמרי את הפנים אפשר גם בלי שחור מוחלט, או במקום הזה אפשר לתת בציור עוד נקודות שמגיעות לשחור כזה. כשיש בציור אזור קטן שמגיע לקונטרסט ואין לי תשובה בשום מקום אחר הוא מוציא את הצופה מאיזון. לרוב עדיף להימנע מזה אלא אם יש סיבה שאתה רוצה לתת הרגשה כזאת, בציור הזה זה לא נראה לי מתאים כי הכל שם די סטטי.

artlife

New member
יפה!!

אהבתי את התחושה שהקירות "סוגרים" על הדמות ואת העוצמה הפנימית שמשודרת מהדמות עצמה כל הכבוד

artlife

New member
עכשיו שמתי לב . .

אופס . .רק עכשיו בהסתכלות מעמיקה שמתי לב . . הסיטואציה מתרחשת בתוך מעלית של בית חולים (?) עוד Layer של "כל הכבוד"

אסף 212

New member
כן ,זה מעלית של בית חולים או מעבדה

נראה לי אני מושפע יותר מדי מסרטי אימה ומשחקים מצמררים חחח :)

artlife

New member
תחושת זמן

אחד הדברים שהופכים לטעמי תמונת סטילז ליותר מעניינת היא תחושת הזמן . . . הראש של הצופה מנסה להדביק סיפור לתמונה . . . יש כאן תחושה של "עבר" הדמות יצאה מאיזשהו מקום - הוא כנראה בורח (אפילו לא ניתק את האינפוזיה) וישנה תחושת "עתיד" מאין תחושת סכנה . . . - מה יתרחש כשהוא יגיע לקומה התחתונה (או אוי העליונה) אחלא

למעלה