עבודה חדשה שלי...

כן, זה די ברור..

לא רע. עוברת תחושה אמינה שנופל על הדמות אור שמש חזק. הערה: הצבעוניות בהצללות צריכה להיות יותר אחידה, שייכת למשפחת גוונים אחת. יש לך שם חומים ואפורים וזה לא נכון. מאחר ויש עליה שמש הייתי הולכת על החומים. תשאפי גם להגיע למינימום צבעים בפלטה. מתבקש עידון הקוים במקומות מסויימים. הגופיה נראית כמו חלק מהצילום.

In Limbo

New member
את האמת?

ובלי נסיון להעליב / להחמיא.. זה נראה כמו תמונה שעבר עליה פילטר cutout בפוטושופ. אז או שזה באמת מה שזה, או שאת מאוד טובה וסחטיין עליך

מ ו ת ר

New member
אוקיי, אני אקח את זה כמחמאה

דבר ראשון הגופיה אכן חלק מהצילום, חשבתי שיהיה נחמד לעשות איור שחלק ממנו נשאר מהצילום המקורי וזה החלק. דבר שני לא פוטושופ כי אם פלאש, לא פילטר כי אם הטכניקה של מילוי קוים.

SCaToPHaG

New member
"על סמך"?

בעידן הטרייס הדיגיטלי, המונח רפרנס איבד את המשמעות...

SCaToPHaG

New member
מה לא ברור?

המונח "רפרנס" קיים הרבה לפני שהתחיל הטרנד הזה של לשים תמונה בתוכנה גראפית, ובשכבה מעל לעשות עליה trace. במקור, *נעזרים* ברפרנסים, אם זה לצרכי דיוק אנטומי, צבעוניות, הצללות, צורה כללית ומבנה, וכל פרט אחר. עכשיו, לא לומדים מהרפרנס כלום. פשוט עוקבים אחריו עם העכבר/וואקום, בד"כ בצורה עיוורת, וברוב המקרים החובבניים מקבלים תמונה קפואה ומנוכרת. מי שגדל על הדרך הזאת ועושה אותה 1:1 בלי כל מניפולציות או פיתוח שפה אישית, לא יבין רישום קלאסי ממודל או טבע דומם. ("למה לא לקחת צילום ולצייר על שקף מעליו?")

למעלה