עבודה זמנית

מיצי007

New member
עבודה זמנית

מאז שדחו לי את הגיוס,אני די במערבולת. לא הייתי מוכנה לדבר שכזה שישארו לי 5 חודשים פנויים. עכשיו השאלה היא כזאת,לאנשים שיש להם עבודה או יכולים לעזור לי,איפה אני יכולה לחפש עבודה ל4 חודשים ככה ולהרוויח כסף טוב??? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור.

CLASSIFIED

New member
אני גם מחפש

חוץ מזה שהתמונה שלך מגניבה

GeJuFan

New member
מיצי כבר שאלת את זה בעבר

ואמרתי לך לכי תירשמי לחברת כוח אדם זה גם יע זור לך אחרי הצבא במציאת עבודה כי את תהיי כבר רשומה אצלם. םתחי תדפי זהב ותחפשי חברות כוח אדם.

מיצי007

New member
אני לא שאלתי את זה בעבר

כי רק לפני שבוע גיליתי שדחו לי את הגיוס.

GeJuFan

New member
אז מישהי אחרת אם שם דומה

שחיפשה עבודה לפני כמה שבועות, בכל מקרה לכי לחברת כוח אדם זה הכי טוב. והעבודות בדרך כלל משלמות יותר משכר המינימום.

מיצי אנחנו בערך באותו תאריך.

מה שכרגע את יכולה לעשותהוא לחרוש את הקניון העירוני או כמה שקרובים לעיר שבה את גרה, ולשאול אם צריכים עובדים... מה שבטוח - ב-1 בספטמבר כלהנוער חוזר לבית הספר (ואנחנו לא) ואז יהיו הרבה יותר מקומות עבודה... מה גם שהתחייבות ל-5 חודשים היא בכלל לא רעה. גם אני חושבת על הרעיון שמישהי כתבה פה ללכת לחברת כוח אדם... לפי דעתי זה הכי טוב! בינתיים יש לי עבודה רק לחודשיים במכבי כוח אדם... זה לילדים של העובדים (או במקרה זה - חברה של אחי), ככה שאני מקווה שאולי הם ירצו שאני אשאר

מלצרות

או אם את רוצה לשדרג את זה לכי לקורס ברמנים (זמן אמיתי) זה אלף וקצת ש"ח 5 שבועות ויש לך אחלה מקצוע למצוא בו ג'וב(והם מבטיחים עבודה אחרי הקורס)

למעלה