עבודה ופרופיל 21

alililili

New member
עבודה ופרופיל 21

תגידו, היום זה עדיין משפיע כל כך הרבה אם יש לך פרופיל נפשי? זה באמת מקשה או שזה שייך להיסטוריה? אם יש לכם דוגמות זה עוד יותר טוב :)

יוֹאב

New member
אני דוגל

ב" עם מה שאתה עושה תהיה שלם - ותשלם" יצאת על נפשי? תשלם על זה.

o d e l y

New member
יואב../images/Emo70.gif

מה זאת אומרת "יצאת על נפשי תשלם על זה"?????. אתה לא יכול לדעת במה מדובר... אל תשפוט לפני שאתה יודע!

צ ה ו ב ה

New member
אני לא מבינה, איך מצד אחד אפשר

לצאת על נפשי מהצבא, ולהצהיר שיש לך בעיות נפשיות שמונעות ממך לשרת בצבא, ומצד שני לצפות שבאזרחות יקבלו אותך בזרועות פתוחות. אם יצאת על נפשי, סימן שהבעיה היתה מספיק חמורה, ולכן לא עבודה אתה צריך אלא פסיכיאטר. אם סתם רימית את הצבא (כמו רוב המורידים) אז לא מגיעה לך בכלל ההתייחסות, ואני מקווה שתשאר מובטל כל חייך. חוץ מאבא שלי, לא שמעתי על מעבידים ששואלים על פרופיל נפשי. נראה לי שזה גם לא חוקי.

יוֹאב

New member
אין מה לשפוט

הוא יצא על נפשי אז יש אחד משניים: 1. הוא באמת עם בעיות נפשיות,ואז באזרחות לא יוכלו מבחינה פרקטית לקחת אותו כרגיל כמו כל אחד 2. הוא עבד על הצבא - אז שישלם!

צ ה ו ב ה

New member
הבעיה היא שהוא לא ישלם

כי היום אסור לדרוש בראיון עבודה פרופיל וגם אסור לשאול את המרואיין מה הוא עשה בצבא.

יוֹאב

New member
מממ...נכון, אבל

פרופיל נפשי ימנע ממנו לשרת בסוג מסויים של תפקידים. לא יודע עד כמה זה משנה לו.

o d e l y

New member
ואם הוא באמת...

ואם הוא באמת עם בעיות נפשיות אז הוא צריך "לשלם" על זה...??? באמת!

שריונר 7

New member
יואב צודק.

במקרה שהחלטת לצאת מהצבא על 21 נפשי כי היה לך קצת קשה או שנמאס לך מהצבא או משהו בסגנון- תשלם את המחיר . אני חושב שמדינה כמו שלנו לא צריכה לעודד אנשים כאלה ומצידי שתחיה על בטוח לאומי .

בעקרון לפי מה שאני יודעת זה שיכול

להיות לך בעיה לעבוד במקומות ממשלתיים. חוץ מזה אין לי שמץ ...

sandradee

New member
לפי דעתי

קודם כל אני נגד לצאת מהצבא על נפשי מאחר ורוב אלה שיוצאים כי אפשר לא כי באמת יש להם בעיות בתור אחת שהייתה בהרבה ראיונות עבודה לאחרונה יש שלב ששואלים אותך מה עשית בצבא... אם היה לך שירות מלא.. מה תענה? לא יצאתי מהצבא על רפואי לא משנה מה הסיבה הרפואית או נפשית מעסיק לא רואה את זה בצורה טובה הוא רוצה מישהו בריא בגופו ובנפשו הוא גם יכול לשאול אותך מה הבעיה הבריאותית אמנם זכותך להגיד שזה סודיות רפואיות נראה אותך מתחיל עם מעסיק כבר בשלב הזה ברגל שמאל ...

im mitzi

New member
עדיין עושים על זה בעיות

אחותי יצאה על 21 (לפני שצועקים, הצבא לא רצה אותה היא ניסתה להעלות פרופיל), ועשו לה בעיות במציאת עבודה העדיפו כאלה ששירתו בצבא על פניה. בסוף היא התחילה לעבוד אצל ההורים ונשארה שם.

למעלה