עבודה ומגורים.

• פותח הנושא maet
  • פורסם בתאריך

maet

New member
עבודה ומגורים.

שלום !!! אני חדש בפורם . ברצוני לבבר עם אני יכול לעבוד האופן לגלי אם יש לי אזרחות רומנית. והיכן לגור אם אני נשאר לתקופה של חצי שנה. תודה.

עמנואל21

New member
הסכם שנגאן

היי, רומניה חתומה על הסכם שנגן ביחד עם 29 מדינות ארופאיות וזה אומר שאזרחים רומנים יכולים לעבוד בכל אירופה ולהפך, אז כן כל מה שאתה צריך לעשות זה למצוא עבודה בהולנד ואז ללכת לביניין הערייה שבה אתה מתכוון לגור להרשם ולקבל את הגרסה ההולנדית למס' הזהות, Sofinummer סופי נומר, וכמובן לפתוח חשבון בנק. כל אלו אם אתה עושה את זה בכוחות עצמך אם תפנה לתחום העגלות וצירוי השמן שמאורגנים מישראל אז נראה לי שהם יעזרו לך אבל זה תחום אפור ויש בו הרבה רמאים... עכשיו מילה אישית, אני בהולנד כבר שלושה חודשים ולא מוצא עבודה... טוב אין לי דרכון אירופאי אבל פעם שעברה שהייתי פה לפני חצי שנה עבדתי בשחור, כמו כן נראה לי שהיה לך קצת קשה למצוא משהו אחר מעגלות לחצי שנה. המון בהצלחה.

מלפפiן

New member
אני לא בטוחה שאזרחים רומנים יכולים

כבר לעבוד בהולנד, כדאי שתבדוק את זה, העוזרת שלי רומניה לדוגמה אבל יש לה אישור שהיה ועבודה בהולנד (כמו שלי).

numkimhi

New member
אזרחים רומנים יכולים , חברה שלי כאן בהולנד.

לה יש אזרחות רומנית והיא באה להולנד . אז זה לא בעיה , רק תברר מהו התהליך המדוייק להעביר את עצמך לכאן.

למעלה